Charmerende hus m. afskærmet terrasse og opvaskemaskine

4
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 129, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5006
4 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt og charmerende feriehus med en skøn afskærmet terrasse. Det er smagfuldt og velindrettet, og der er sauna, spa, internet og opvaskemaskine. Her kan en familie have en skøn ferie, både i huset og i området omkring huset. Nr. Lyngvig Fyr ligger tæt på, hvor der også er et godt stisystem.

Et rigtigt charmerende feriehus i Nr. Lyngvig

Dette hus er et ægte feriehus, alt er lyst og særdeles indbydende indvendigt. Møbleringen og indretningen er foretaget med omhu og fremstår indbydende. Familien vil nyde en ferie i dette hus, da man her virkelig er væk fra hverdagens stress og jag og bor midt i den skønne friske luft.

I stuen er det muligt at streame film og serier med husets Chromecast.

Der er både en delvist overdækket og delvist afskærmet terrasse

Der er rigtig skønne terrasser til dette hus, hvor man kan opholde sig udenfor dagen igennem. I de varme måneder kan man ofte finde læ på den delvist overdækkede terrasse mod syd. Naturen i Nr. Lyngvig er flot og afvekslende, og her er der et godt stisystem, som benyttes af både fodgængere og cyklister. Der er kun godt 5 minutters kørsel til både Hvide Sande og Søndervig.

Gode faciliteter i huset såsom internet og brændeovn og opvaskemaskine

Et moderne feriehus skal indeholde moderne faciliteter, som man har i sin hverdag, og det gør dette hus. Derudover er der også spa og sauna i huset, og naturligvis er der gratis internet, en flot brændeovn og en opvaskemaskine.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5006

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Ferienhaus mit vollkommener Ausstattung. Perfekt für eine kleine Familie oder Urlaub zu zweit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit guten Betten. In der Küche sind allerdings keine Oberschränke vorhanden, wer sich also nicht ständig bücken möchte, um an das Geschirr zu gelangen, sollte ein anderes Haus wählen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes modernes gemütliches Ferienhaus wir haben uns sehr wohlgefühlt! Die Gegend ist toll und bietet viel für die Familie.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.210
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...