Sommerhus med pool beliggende på naturgrund tæt på fyr

3.5
icon
icon
icon
icon

Gammeleng 17, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5052
10 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt og velholdt sommerhus med swimmingpool i Nr. Lyngvig. Fantastisk skøn og ugeneret beliggenhed på en kuperet 3000 m2 stor klitgrund. Fra terrassen kan du nyde udsigten mod Nr. Lyngvig fyr eller tage en runde ved det udendørs bordtennisbord. Gratis trådløst internet, bordfodbold.

Godt beliggende sommerhus

Området omkring Nr. Lyngvig fyr er et smukt og fredet klit- og hedeareal. Sommerhuset er på 183m2 og har plads til 10 personer i 5 soveværelser. 3 af værelserne har dobbeltseng, et har 2 enkeltsenge og det sidste har køjesenge. Der er 2 badeværelser i huset, begge med bruseniche og gulvvarme. Derudover er der sauna samt vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 50 L. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, hvor der er et skønt lysindfald fra de sydvendte vinduespartier. Stuen har trægulv, en flot brændeovn, et fladskærms-TV, DVD og en energibesparende varmepumpe, som også kan bruges som Aircondition på varme dage.

Poolområdet

Poolen er placeret i den sydvestlige del af huset og indbyder til sjov og leg i det 16 m2 store bassin med modstrømsanlæg. Der er desuden en 2 personers hjørnespa ved siden af poolen. Saunaen er også placeret i poolområdet, ligesom et af husets 2 badeværelser. Bordfodbold.

Gode terrasser

Der er flere gode terrasser omkring huset. Der er en lille østvendt terrasse, særligt velegnet til morgenkaffen. Derudover er der en stor terrasse mod syd, som er delvist overdækket og delvist afskærmet, mens den vestlige del af terrassen er helt åben. Mod nord er der yderligere en terrasse, hvorfra man kan nyde den fantastiske udsigt mod Nr. Lyngvig fyr. Denne terrasse er også delvist afskærmet.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5052

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfaches, aber schönes Haus mit allem was man braucht. Das Highlight ist der Pool mit Gegenstromanlage. Das Haus. Liegt auf einem Dünengrundstück, man hat also eine tolle Aussicht und ist nach einem tollen Spaziergang an der Nordsee.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:183 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2012 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...