Hyggeligt sommerhus i Nr. Lyngvig med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 283, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5091
7 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hvis du og din familie drømmer om at holde ferie på den jyske vestkyst, bør I tage et kig på dette klassiske sommerhus. Tæt på Nr. Lyngvig Fyr finder I dette hyggelige sommerhus, hvor du og din familie kan opleve en skøn ferie ved det brusende Vesterhav. Sommerhuset på Fyrmarken 283 rummer plads til 7 personer og 1 hund og ligger i gåafstand til havet. Sommerhuset indeholder både spa og sauna, som giver en følelse af wellness på ferien.

Hyggelig indretning med trælofter og brændeovn

Sommerhuset på Fyrmarken 283 er blevet renoveret i 2021 og har en hyggelig indretning med trælofter og vægge, der sammen med brændeovnen er med til at skabe den helt rigtige sommerhusstemning. De store vinduespartier i hele feriehuset slipper en masse lys og sol ind, samtidig med at man har udsigt udover det skønne klitlandskab. Her kan man sidde og nyde udsigten, mens maden tilberedes. Der er gratis fibernet, som sikrer en hurtig internetforbindelse på ferien. Sommerhuset er udstyret med alle de praktiske moderne nødvendigheder, så som opvaskemaskine og vaskemaskine, som er med til at lette gøremålene på ferien, så I rigtig kan få slappet af.

Beliggende på naturgrund med gode terrasser

Sommerhuset på Fyrmarken 283 ligger på en naturgrund, godt 900 m fra Vesterhavet og har nogle skønne, delvist afskærmede terrasser, hvor I kan sætte jer med en god bog og lidt koldt at drikke og suge solens stråler til jer. Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker middag i aftensolen, mens de yngste i familien leger i sandkassen eller på gyngestativet i haven.  

Tæt på Nr. Lyngvig Fyr – Vestkystens Vartegn

Sommerhuset Fyrmarken 283 ligger midt mellem Hvide Sande og Klegod, og Nr. Lyngvig udgør de smukke lyngbevoksede områder mellem landevejen og de imponerende klitter mod havet. Her kan I bl.a. opleve Lyngvig Fyr som er det højest beliggende fyrtårn i Danmark, og stadig bruges som navigationspunkt. Lyngvig Havn er bestemt også et besøg værd. I kan også tage cykelstien til Fiskerbyen Hvide Sande og opleve fiskeauktioner eller videre nordpå til Badebyen Søndervig, der byder på restauranter og shopping muligheder. Fra maj til november kan I betragte de imponerende sandskulpturer, når den årlige Sandskulpturfestival afholdes.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset G5091

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist echt der Hammer für Familien . Es ist mit dem Kamin Mega schön

DE
D.
sagde , Deutschland

Nett und geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus. Bad etwas klein, ebenso das Waschbecken.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus entsprach genau der Beschreibung.
Alles prima. Würden wir wieder buchen .

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:93 / 1.210
Renoveret / Byggeår:2021 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...