Feriehus med overdækket terrasse og varmepumpe

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 24, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5094
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette feriehus på Anker Eskildsns Vej 24 kan du nyde ferien både inde og ude, især fordi den store og delvist overdækkede terrasse også er helt lukket. Så adgang fra stuen er enkelt og her er der ofte læ. Og så er den ideel til de lange hyggelige grillaftener.

Udeliv og afslapning på terrassen

Sjældent man oplever et hus hvor terrasse og hus hænger så godt sammen som her og terrassen kan benyttes rigtigt meget, selvom vejret måske ikke viser sig fra sin bedste side. Og at den er delvist overdækket og helt lukket, gør at familier med børn og hund vil føle sig komfortabel. Ellers er der en god brændeovn til både hygge og opvarmning, samt en varmepumpe, så energiomkostningerne er ikke høje i dette hus.

Komfort og velvære mellem hav og fjord

For komfort og magelighed er der to gode badeværelser, hvoraf der er sauna i det store. Der er 3 soveværelser, så huset er perfekt til familien som ønsker god plads. Fra både stue og terrasse er der kig til Ringkøbing Fjord og om aftenen kan lyset fra Nr. Lyngvig Fyr anes.

Et mekka for både lystfiskere, surfere og andre vandhunde

For lystfiskere er nærtliggende Hvide Sande et must og for vandhundene er Kabelparken et sjovt sted at tilbringe dagen. For surfere er der gode muligheder for både Windsurfing og Kitesurfing inden for 10 minutter i bil.

Google Photo G5550
Google Maps G5550

Det siger vores gæster om sommerhuset G5094

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir buchen kein anderes Haus mehr,da es für uns,das perfekte Haus ist. Wir sind mindestens 4 Wochen im Jahr dort.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wirklich keine Beanstandungen zum Haus. Alles hat Funktioniert und in einwandfreien Zustand. Das habe ich bisher noch nicht erlebt. 5G Empfang vorhanden, Überdachte Terrasse – genial bei Regen. Eingezäunte Terrasse, genial zum entspannten Sonnenbaden und der Hund kann auch nicht weglaufen…

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein top-modernes Ferienhaus mit toller Ausstattung und schöner Lage. Trotz der naheliegenden Straße ist bei geschlossenen Fenstern durch die Dämmung kaum etwas zu hören.
Die geschlossene Terrasse ist ideal für Hunde oder Kinder.
Ich würde dieses Haus gerne wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.600
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...