Dejligt sommerhus i Nr. Lyngvig med brændeovn til 6 personer

4
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 177, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5119
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Fyrmarken 177 i Nr. Lyngvig står dette dejlige sommerhus med brændeovn klar til op til 6 personer. Sommerhuset er renoveret i 2021 og fremstår lyst og hyggeligt, og her kan I holde en skøn ferie fyldt med hygge og afslapning. Desuden har feriehuset en skøn beliggenhed blot 800 meter fra stranden og det fantastiske Vesterhav.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn

Sommerhuset på Fyrmarken 177 i Nr. Lyngvig er blevet renoveret i 2021, og det fremstår lyst og hyggeligt. Der er ingen tvivl om, at I straks vil føle jer godt tilpas i sommerhuset. Den lyse og hyggelige indretning danner rammen om en skøn ferie for hele familien.

I det 89 kvadratmeter store sommerhus er der plads til op til 6 personer, og det gør det til en oplagt ferieadresse for familien. Feriens 6 gæster kan fordele sig på feriehusets 3 soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltseng. Desuden er der både et badeværelse og et gæstetoilet, så ingen skal stå i kø om morgenen – og begge har endda gulvvarme.

I sommerhuset er der virkelig lagt op til mange hyggelige feriestunder for hele familien. Køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse i alrummet, hvor I virkelig kan nyde hinandens selskab, selv når nogle står for madlavningen i køkken og andre slapper af i stuen. I stuen er der også en brændeovn, der spreder varme og hyggelig stemning.

Udover brændeovnen er der også en varmepumpe, der sørger for, at I har gode temperaturer i sommerhuset til lave omkostninger på jeres ferie. Desuden har sommerhuset gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Kun 800 meter til stranden og Vesterhavet

Sommerhuset er beliggende på en 1.205 kvadratmeter stor grund, hvor der er masser af plads til store og små. På terrassen har I havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan finde jer godt til rette på en god plads i solen. Alt imens kan børnene hygge sig i haven og i sandkassen. Om aftenen kan I alle samles på terrassen til en lækker middag på sommerhusets gasgrill.

Fra sommerhuset har I kun 800 meter til stranden og det fantastiske Vesterhav, som I kan nå til på få minutter til fods. Her kan I bade, bygge sandslotte, nyde lange gåture og opleve smukke solnedgange – det er virkelig et besøg værd!

Ferieoplevelser i Nr. Lyngvig

Når I holder ferie i sommerhuset på Fyrmarken 177, har I flere skønne ferieoplevelser inden for kort rækkevidde. I kan blandt andet besøge Lyngvig Fyr, hvor der fra toppen er en helt fantastisk udsigt over området.

Ferieindkøbene kan I klare i Hvide Sande, der ligger få kilometer fra sommerhuset, hvor der er forskellige supermarkeder og specialbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos. Desuden er der også flere skønne spisesteder i byen, som I kan besøge, når I selv vil være fri for at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5119

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus wurde von den Eigentümern nach unserem Geschmack liebevoll eingerichtet. Es fehlt an nichts und wir fühlten uns auf Anhieb sehr wohl. Die Lage auf dem Platz ist sehr schön, besonders ruhig. Nur der Kuckuck stört

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gemütliches Haus in ruhiger Lage, liebevoll eingerichtet und mit Blick auf den Leuchtturm. Das Haus lässt keine Wünsche offen und ist toll ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geschmackvoll eingerichtet! Es fehlt an nichts!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.205
Renoveret / Byggeår:2021 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...