Feriehus til 12 personer med aktivitetsrum og vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 237, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5147
12 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette fine feriehus i Nr. Lyngvig har plads til hele familien med 12 sovepladser. Sommerhuset med beliggenhed på Fyrmarken 237 er udstyret med et aktivitetsrum, som giver mulighed for leg og andet sjov med bl.a. billard og bordfodbold. Derudover er der rig mulighed for afslapning i sommerhusets vildmarksbad, indendørs spabad eller sauna.  

Flot sommerhus med aktivitetsrum, sauna og spa

Sommerhusets indretning er lys og moderne og emmer af feriehygge og kvalitetstid med hele familien. Feriehusets samlingspunkt er det dejlige køkken-alrum med plads til godt selskab og mulighed for at nyde varmen fra feriehusets hyggelige brændeovn. 

Hvis pulsen skal op, kan hele familien gå en tur i sommerhusets aktivitetsrum, der også har et tv. Her kan I finde en mester i bordfodbold eller i et spil pool. Efter en dag i aktivitetsrummet, eller en gåtur i den skønne vestjyske natur, inviterer sommerhuset til afslapning i saunaen eller det indendørs spabad.

Dejlig naturgrund med stor, overdækket terrasse og vildmarksbad

Feriehuset i Nr. Lyngvig er beliggende på en 1.426 kvadratmeter stor naturgrund, hvor I er omkranset af de skønne vestjyske klitter. Sommerhuset har en stor overdækket terrasse, hvor der også er mulighed for at kravle i skygge for solen eller i læ fra vestenvinden med en kop kaffe.

Efter en svømmetur i det brusende Vesterhav har I mulighed for at varme jer i feriehusets lækre vildmarksbad. Den store terrasse er udstyret med liggestole og grill, så I både kan nyde solens stråler og hygge jer med god mad og godt selskab udendørs. I forlængelse af terrassen, er der til feriehuset et stort område med det fineste strandsand, hvor børnene har rig mulighed for flere timers leg.

Nyd ferien i Nr. Lyngvig med gåafstand til hav og fjord

Sommerhuset på Fyrmarken 237 ligger i gåafstand til både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. En hyggelig gåtur eller eftermiddag ved vandet er derfor ikke langt væk. Også en af vestkystens smukke seværdigheder, Lyngvig Fyr, ligger utrolig tæt på feriehuset og er bestemt også et besøg værd. 

Fra Nr. Lyngvig er der kun cirka 10 minutter i bil til fiskerbyen Hvide Sande eller til Søndervig. Her kan I gå i lækre specialbutikker og tage på restaurant eller café. Derudover er der rig mulighed for indkøb i både Hvide Sande og Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5147

DE
D.
sagde , Deutschland

Gr0ß, hell, moderne Einrichtung,

DK
D.
sagde , Danmark

Et dejligt hus

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben das Haus mit 3 Familien bewohnt und waren 6 Erwachsene und 5 Kinder, dafür war das Haus super geeignet, alles da und auch reichlich – bei soo vielen Personen ist die Spülmaschine ja immer voll 🙂
Die Kinder liebten die Hochbetten und der „Große“ hatte sein Reich auf dem schlafboden. Badetonne, Sauna u Whirlpool sorgen dafür dass auch die Erwachsenen zur Erholung kommen. Wir kommen evtl gerne wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:176 / 1.426
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...