Moderne aktivitetshus i Nr. Lyngvig med sauna og udendørs spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 107, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5155
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på en af vestkystens mest populære attraktioner, Lyngvig Fyr, ligger dette moderne aktivitetshus med plads til 8 personer. Sommerhuset er opført i 2021 og byder på noget for enhver smag; aktivitetsrum med billard, badeværelse med sauna og ikke mindst et skøn udendørs spabad på  ! Op til 2 hunde er tilladt.

Moderne sommerhus med billardbord og varmepumpe

Sommerhuset på Fyrmarken 107 er et godt valg til en alsidig og luksuriøs vesterhavsferie med familien eller vennerne. I den moderne indretning er alle interesser tænkt ind, og også de praktiske faciliteter er helt i top.

Et af feriehusets indendørs highlights er billardbordet. Her kan I samle hele flokken til en hyggelig turnering, hvor feriens ultimative billardmester kan blive kåret. Det perfekte spot, hvis vejret ikke arter sig, eller der skal slås mave oven på en lækker feriemiddag.

Takket være sommerhusets varmepumpe er I altid sikret et behageligt rumklima uden de store omkostninger.

Masser af wellness med sauna og udendørs spabad

Ikke nok med, at sommerhuset sætter rammerne for en aktiv og underholdende ferie – der er også mulighed for at nyde masser af wellness på ferien. Først og fremmest på den store træterrasse, der gemmer på jeres helt egen wellnessoase med et lækkert udespa. Og indenfor får I en sauna, der ligger i forlængelse af det ene badeværelse. Der er altså masser af mulighed for at slappe af og lade batterierne op.

Stor, lukket og alsidig terrasse – nyd den friske luft hele året rundt

Den store sydvendte terrasse er lukket hele vejen rundt, hvilket især er praktisk, hvis I har hundene med på ferie. Der er både en åben, afskærmet og overdækket del, så I uanset vind og vejr kan sætte jer ud og nyde den friske luft og den vestjyske natur med en kold drink eller en friskbrygget kop kaffe. På de gode sommerdage kan I passende slutte af med en grillmiddag i aftensolen – som hurtigt kan tilberedes på den praktiske gasgrill.

Bo i Nr. Lyngvig i gåafstand til Lyngvig Fyr og Vesterhavet

Fyrmarken er et hyggeligt ”sommerhus-kvarter”, tæt på en af den jyske vestkysts mest populære attraktioner, Lyngvig Fyr. Mindre end 10 minutters gang bringer jer til fyrtårnet, hvor det også er muligt at komme helt til tops og se den fascinerende kystlinje fra fugleperspektiv.

Fra fyret er der ikke langt videre ned til stranden, som året rundt inviterer på forfriskende gåture langs vandet og smukke solnedgange, som kan overværes fra klittoppen. Måske I endda er så heldige at finde noget rav? 

Den nærmeste indkøbsmulighed finder I et par kilometer syd for feriehuset i den hyggelige havneby Hvide Sande, der ud over købmand også har flere bagerier, spisesteder og et spændende forretningsliv.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5155

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben das baugleiche Haus bereits zum wiederholten Mal an verschiedenen Orten gebucht. 2x Tingodden und 2x beim wunderschönen Leichtturm Lyngvig Fyr. Insgesamt waren es vier verschiedene Häuser. Die Aufteilung ist nahezu perfekt:
Jeweils 2 Schlafzimmer und ein Bad durch eine 2-flügelige Tür voneinander getrennt. Auf der einen Seite ist die Küche, auf der anderen Seite der Ofen und der Billard-Tisch. Auf beiden Seiten sind Sofas, Sessel und Fernseher.
Von beiden Bereichen kann man die große eingezäunte Terrasse mit dem tollen Whirlpool betreten. Das W-Lan ist überall top. Die Einrichtung ist modern und stilvoll.
Durch die Größe kann jeder seine Ruhe finden, auch wenn mal mehr los ist. Der Weinkühlschrank ist natürlich auch klasse.
Hier kann man nichts falsch machen und wir werden dieses Haus (an welchem Ort auch immer) immer wieder gerne buchen. Es ist so, als würde man nach Hause kommen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sauber und gut ausgestattet. Das Gebiet ist prima, um mit den Hund zu laufen. Der Blick auf den Leuchtturm ist traumhaft. Lediglich ein Dosenöffner fehlt, was wir zu spät gesehen haben. Eigentlich haben wir selten Dosen, wo man noch einen benötigt. Konnten uns aber behelfen.

Die Matratzen sind super. Sitzgelegenheiten sind ausreichend vorhanden und der Pooltisch läd zu kleinen Matches ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes geräumiges Ferienhaus an einer Wegecke mit zeitweise viel Baustellenverkehr. Tolle Aufteilung der Räume schöner Billardtisch, und Jakuzi.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:170 / 1.272
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...