Hyggeligt sommerhus på Sivbjerg i Nr. Lyngvig

3.5
icon
icon
icon
icon

Sivbjerg 11, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5253
4 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Bare 2 km fra Lyngvig fyr ligger dette hyggelige feriehus på Sivbjerg. Huset ligger på en dejlig naturgrund, hvor hybenbuske og lyng blomstrer i sommermånederne. Huset er i en flot og pæn stand med en god indretning. Alt i alt et godt hus med gode rammer for en vellykket ferie ved Vesterhavet.

Lukket overdækket terrasse på Sivbjerg

De fleste forbinder sommerferie med lune sommeraftener på terrassen og lækker, velsmagende mad fra grillen. Sommerhuset på Sivbjerg har en dejlig overdækket terrasse. Her kan I nyde roen og en god middag. Selvom børnene ikke sidder ved bordet hele aftenen, er de stadig en del af familiefællesskabet. De kan lege på terrassen eller i rolige område omkring huset. Her er der både gyngestativ og sandkasse for de mindste.

Indretning med plads til hygge

Bevæger I jer indenfor i huset, så finder I en god indretning, der har masser af plads til hygge. Den dejlige stue er husets midtpunkt med masser af hjertevarme. De rå træplanker på vægge og lofter, lyden fra den knitrende brændeovn og den stemningsfulde udsigt til naturen udenfor skaber atmosfære og hygge i rummet. Perfekt til mørke aftener på langs eller afslapning med en god bog eller et spil med familien. Huset har desuden gratis, trådløs internet, så I til enhver tid kan surfe på nettet.

Tæt på Lyngvig fyr og et fredet klitlandskab

Ferieområdet Nr. Lyngvig er kendt for sit smukke, hvide fyrtårn, der rager højt op i det flotte landskab. Fyrtårnet er åbent for besøgende fra det tidlige forår i marts og frem til oktober måned. Herfra har du en storslået udsigt over det barske hedelandskab og Ringkøbing Fjord. Klitlandskabet i området er noget for sig. Det er stejlt, og overgangen mellem klit og Vesterhav er dramatisk. En del af området ved Lyngvig fyr er fredet for at bevare det flotte, uspolerede landskab.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5253

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Holz ist zwar in die Jahre gekommen, aber alles ist sehr sauber und gepflegt, alle notwendigen Küchengeräte sind vorhanden. Wir haben das Haus als sehr wohnlich, gemütlich empfunden. Im Laufe der letzten 51 Jahre haben wir sehr viele Ferienhäuser gemietet; auch in dieses würden wir gerne wieder anmieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, wenn auch älteres Haus, dass ich jederzeit wieder mieten würde. Das Bad verdient allerdings eine Renovierung.

Ich wünsche mir für die Schlafräume bessere Verdunkelungsmöglichkeiten (Vorhänge o. Rollos).

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, sehr gut ausgestattetes Ferienhaus in ruhiger und wunderschöner Lage direkt in der Heide.
Die Terrassen des Hauses laden zu jeder Tageszeit dazu ein, draußen zu sitzen.Der Strand ist in ca. 10 Minuten zu Fuß durch die Heide erreichbar. In direkter Nähe sind wunderschöne Spaziergänge z.B. zum Leuchtturm möglich.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.447
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...