Familievenligt aktivitetshus i Nr. Lyngvig med wellnessfaktor

4
icon
icon
icon
icon

Gammeleng 12, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5260
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et charmerende og velholdt sommerhus på en smuk kuperet naturgrund venter på jer på Gammeleng 12 i Nr. Lyngvig. Sommerhuset blev bygget i 1996, men er renoveret i 2011 og fremstår derfor både lyst og åbent. Her er I velkommen 8 personer og 2 kæledyr. Her er der masser af mulighed for sjov og underholdning i sommerhusets aktivitetsrum med f.eks. billardbord og Wii.

Hyggeligt med aktivitetsrum til hele familien

Det skønne vedligeholdt sommerhus tilbyder underholdning til dig og hele din familie. Det store aktivitetsrum ligger op til mange sjove timer, hvor både store og små kan hygge sig med et spil billard, dart eller Wii.

Derudover er der et lyst og rummeligt køkkenalrum, hvor I har den fine udsigt til fjorden. Her er der komfortable møbler og et veludstyret køkken til at medvirke til en vellykket ferie. Brændeovnen og den energibesparende varmepumpe sørger for en behagelig temperatur.

Derudover er der både et badeværelse og et gæstetoilet, så I undgår kø om morgenen. På badeværelset er der desuden både sauna og spabad, som medvirker til en ekstra afslappende ferie. Dernæst er der 4 soveværelser med henholdsvis 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge samt 1 køjeseng, som sikrer jer en god nats søvn, så I er friske til feriens oplevelser.

Familievenligt udeareal med sandkasse og lukket terrasse

På den rummelige lukkede terrasse har I mulighed for at nyde en masse timer med sjov og leg uden bekymring for at børn og kæledyr bliver væk, da hele terrassen er indhegnet. Terrassen er omringet af den skønne karakteristiske natur, som hedeområdet på Vestkysten tilbyder.

I har derfor det skønne naturområde, som I kan nyde, mens børnene leger i sandkassen eller på gyngestativet, og I slapper af på liggestolene. Her kan I også tilberede et lækkert måltid til en grillaften og nyde dette udenfor på terrasse i det skønne sommer- eller forårsvejr.

Sommerhus tæt på Lyngvig Fyr

Når I vælger sommerhuset på Gammeleng 12, bor I tæt på den hyggelige havneby Hvide Sande og feriebyen Søndervig. Så her har I begge byerne inde for kort rækkevidde med lækre restauranter, spændende butikker og selvfølgelig stranden ved Vesterhavet.

Derudover bor I tæt på fyrtårnet i Lyngvig, som ofte er en populær attraktion at besøge i området. Her kan I gå en tur op i fyrtårnet og nyde den fantastiske udsigt udover vestkysten. Til slut kan I medbringe jeres egen madpakke og have en lille picnic, mens børnene leger på den tilhørende legeplads.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5260

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine klasse Ausstattung.
Unser Highlight war der Billiardtisch. Es hat so viel Spaß gemacht damit jeden Abend ein paar spiele zu machen.

Küche war top ausgestattet.

Und alles war super sauber.

Betten sind sehr bequem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles was es braucht. Erholung pur. Bei schönen Wetter und schlechten Wetter

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist groß genug für 6 Personen, bei 8 kann es eng werden. Die Straße stört überhaupt nicht. Die Terrasse ist groß und gut zu nutzen. Die Entfernung zum Strand ist in Ordnung. Der Spielraum ist gut.
Das Haus ist gut ausgestattet. Uns hat es an nichts gefehlt. Ich habe dieses Haus schon oft gebucht und ich würde es jederzeit wieder mieten.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:134 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2011 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...