Skønt sommerhus med stort aktivitetsrum

4
icon
icon
icon
icon

Gammeleng 12, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5260
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt og meget velholdt sommerhus beliggende på kuperet naturgrund. Fra den lukkede og delvist overdækkede terrasse kan du nyde fjordudsigten. Huset har stort aktivitetsrum med underholdning til hele familien, – her er billard, elektronisk dart, fladskærm og Wii.

Meget velholdt sommerhus

Dette dejlige og løbende vedligeholdte sommerhus byder på underholdning til hele familien. Her er stort aktivitetsrum, hvor store og små kan hygge sig sammen med et spil pool. Når I bliver trætte af det, kan I slappe af i den dejlige og rummelige stue, hvorfra der er fin udsigt til fjorden. Stuen er flot møbleret med gode lædermøbler og brændeovn. I åben forbindelse med stuen er der et godt og veludstyret køkken. Her er 4 soveværelser, 2 med dobbeltsenge, 1 med 2 senge og til de mindste er der et værelse med en køjeseng. Her er et godt badeværelse med boblebad samt et mindre gæstetoilet.

Stor lukket terrasse

Husets terrasse er delvist overdækket og har du hund eller småbørn med, behøver du ikke bekymre dig for om de smutter væk i et uset øjeblik. Terrassen er nemlig helt lukket og derfor meget børne- og hundevenlig. Terrassen har havemøbler, liggestole og grill. For de mindste er der på grunden opsat gynge og sandkasse.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5260

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt og beboeligt. Det er ikke et standard feriehus som i et ferie centerSoverum:4
Bolig-/Grundareal:134 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2011 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...