Moderne feriehus med udesauna og vildmarksbad

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 27, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5334
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Dette moderne feriehus er beliggende på Anker Eskildsens Vej 27 i Nr. Lyngvig, lige nord for Hvide Sande. Et dejligt feriehus fra 2024, som har de perfekte ferierammer og kan huse seks gæster og tre hunde. Et veludstyret feriehus med tre badeværelser, brændeovn, udendørs sauna og vildmarksbad.

Her er opsat ladeboks, så I kan oplade el-bilen direkte ved feriehuset. Husk eget kabel.

Lys og moderne feriehus nær Ringkøbing Fjord

Nær Ringkøbing Fjord finder I dette flotte feriehus, hvor I har godt plads til af folde jer ud. Her er rummeligt, overalt højt til loftet, lyse farver og de store vinduespartier inviterer dagslyset indenfor. Et lækkert feriehus, hvor man har lyst til at være sammen.

I opholdsrummet, også kaldet feriehusets hjerte, smelter stue og køkken sammen. I det moderne køkken bliver madlavningen til en leg med udstyr som induktionskomfur, mikroovn samt en opvaskemaskine, der klarer oprydningen efterfølgende. Her kan I kreere nogle spænde nye retter, som samler flokken omkring spisebordet. Efter en lækker middag, kan I finde brætspillene frem og kåre familiens vindere. På de køligere aftner kan I gøre det ekstra hyggeligt med den knitrende brændeovn, som spreder god varme i hele rummet. På sådanne aftner kan I finde hen til sofaen, læse en god bog og nyde en kop kaffe.

Praktisk er her tre fine badeværelser, alle med gulvvarme og brus – så morgenkøen skal I slet ikke bekymre jer om! Skulle der ske et uheld, har I såmænd også vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Det gør ferien mere fleksibel. Når timerne bliver sene, kan I fordele jer rundt på de tre soveværelser, der alle er udstyret med komfortable dobbeltsenge. 

Wellnessområde med sauna og vildmarksbad

Udendørsarealerne omkring feriehuset er rigtig skønne! Her er en fin lukket terrasse, hvor I kan nyde de varme solskinstimer og lade hundene gå frit. Her står havemøbler og en grill klar, så I kan fremtrylle en ægte sommermenu. Køb nogle ekstra lækre råvarer og nyd et dejligt måltid sammen med et køligt glas rosé.

Det er også udenfor I rigtig kan forkæle jer selv med en dejlig spa-dag. Her finder I både udesauna og et varmt vildmarksbad. Her kan I komme helt ned i gear, blive varmet godt gennem og se stjernerne glimte på himlen.

Hyggelige Nr. Lyngvig og Hvide Sande

Dette skønne feriehus ligger i Nr. Lyngvig tæt på Nr. Lyngvig Havn, her kan I gå en tur ned og kigge på de små både. 1300 meter fra feriehuset ligger Vesterhavet, hvor I kan gå lange ture langs vandet, imens I kan mærke den dejlige vesterhavsluft. Der er også mulighed for at besøge Nr. Lyngvig Fyr, hvor I fra toppen har en fantastisk udsigt. 

Cirka 4 km har I til den hyggelige havneby Hvide Sande. Her er der gode indkøbsmuligheder, mulighed for at prøve kræfter med forskellige typer af vandsport og så skal det hyggelige liv på havnen også opleves. Her summer det af liv, og her er fine butikker og restauranter, hvis I vil gøre aftensmaden lidt nem.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 1.295
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...