Skønt, firestjernet sommerhus til 4 personer i Nr. Lyngvig

4
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 29, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5357
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er en lille familie eller et par, der er på udkig efter et sommerhus til jeres næste ferie, så bør I tage et kig på dette skønne sommerhus, der ligger på Anker Eskildsens Vej 29 i Nr. Lyngvig. Det firestjernede sommerhus har plads til en ferie for 4 personer og 1 hund, og her kan I sammen holde en dejlig ferie.

Hyggelig indretning og energivenligt sommerhus

I det skønne, firestjernede sommerhus på Anker Eskildsens Vej 29 i Nr. Lyngvig, kan I se frem til en hyggelig indretning med en dejlig ferieatmosfære, der kommer til at danne rammen om jeres ferie. I sommerhuset er der lyst og højt til loftet, og så kommer der også masser af lys ind gennem vinduerne.

Hjertet i det 94 kvadratmeter store sommerhus er alrummet, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og spisestuen. Dermed har I mulighed for at lave forskellige hyggelige ferieaktiviteter sammen her. Når I vil se film, kan I streame jeres yndlingsfilm via Chromecasten.

Alrummet byder desuden på en pilleovn, der er med til at fuldende den hyggelige feriestemning. Foruden pilleovnen i alrummet er der en varmepumpe i feriehuset, der sørger for et godt indeklima, samt solceller på sommerhuset, som er med til at gøre dette sommerhus til et meget energivenligt et af slagsen.

I sommerhuset kan I se frem til 2 soveværelser med dobbeltseng, hvor I kan få jeres skønhedssøvn efter en dejlig feriedag. Når jeres næste feriedag begynder efter en god nats søvn, behøver I ikke at stå i kø til badeværelset, da sommerhuset rummer hele 2 badeværelser, som desuden har gulvvarme.

Skønt udeområde på indhegnet grund

Sommerhuset ligger på en 1.292 kvadratmeter stor naturgrund, som er indhegnet. Derfor vil I også sagtens kunne have jeres hund med udenfor på de varme feriedage, uden at den selv begiver sig ud på opdagelser.

På udeområdet venter jer desuden en lukket terrasse, hvor der står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på en god plads i solen, hvor I bare kan slappe fuldstændig af. Som afslutning på en dejlig feriedag kan I tilberede en lækker middag på gasgrillen på terrassen om aftenen.

Ferieoplevelser i nærheden

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Anker Eskildsens Vej 29 i Nr. Lyngvig er der flere forskellige ferieoplevelser i nærheden, I kan tage ud at besøge. 1,3 kilometer fra sommerhuset finder I det skønne Vesterhav, som I kan besøge hele året rundt.

Derudover kan I også tage en tur til Lyngvig Fyr. I fyret er der 228 trin til toppen, og når I er nået til tops, kan I opleve en fantastisk udsigt.

Jeres ferieindkøb kan I klare i Hvide Sande, hvor I både finder supermarkeder og specialbutikker, I kan handle ind hos. Der er 4 kilometer til den nærmeste indkøbsmulighed fra jeres ferieadresse.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5357

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus in dem es an nichts fehlt. Wir hatten eine tolle Woche, das eingezäunten Grundstück ist super für Familien mit Kind und/oder Hund

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, geräumiges Ferienhaus mit zwei Badezimmern und einer grandiosen Küche. Das Grundstück ist vollständig umzäunt und trotz der Nähe zur Straße ist es vollkommen ruhig im Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit sehr guter Küche, für 3 bis 4 Personen. Ideal mit Hund, da das Grundstück eingezäunt ist und nicht nur die Terrasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:94 / 1.292
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...