Lækkert feriehus med spa, sauna, udespa og udebruser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 285, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5417
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal afslapning være i centrum for jeres næste ferie, så skal I tage et kig på dette lækre feriehus. Sommerhuset, der er renoveret i 2021 og har plads til 8 personer, har både spa, sauna, udespa og udebruser, der forkæler jeg med masser af afslapning på ferien. Som en ekstra bonus ligger sommerhuset kun 600 meter fra stranden.

Afslapning i fokus – spa, sauna, udespa og udebruser

Afslapning er det sidste, I kommer til at mangle på jeres ferie i sommerhuset på Fyrmarken 285. Både indendørs og udendørs har I mulighed for at forkæle jer selv med en god gang afslapning. Indendørs finder i afslapningen på det store badeværelse, hvor en spa og sauna står klar til jer.

Er I udendørs, kan I sætte jer til rette i udespaen. Her kan I læne jer tilbage og nyde selvforkælelsen for fulde drøn under åben himmel. Gør jer selv den tjeneste at opleve det under aftenens stjernehimmel – dét er virkelig en oplevelse. Udover udespaen finder I også en udebruser på terrassen. Her kan I skylle jer under efter en tur ved Vesterhavet, der ligger kun 600 meter væk. Efterfølgende kan I sætte jer ind i saunaen, hvor I kan blive varmet godt igennem.

På terrassen kan I også slappe af i havemøbler og liggestole. Den store træterrasse er afskærmet og delvist overdækket, så I kan nyde ferien udendørs i ly og læ. På terrassen kan I samles til en lækker middag på gasgrillen om aftenen. Til børnene er der både sandkasse og gynge ved sommerhuset.

Skøn indretning med brændeovn

I sommerhuset på Fyrmarken 285 bliver I mødt af en skøn og hyggelig indretning, som I straks vil føle jer hjemme i. Gennem hele sommerhuset vil I mærke den dejlige ferieatmosfære, som indretningen, de lyse vægge og det gode lysindfald tilsammen skaber.

Feriehuset er indrettet med 4 soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge. For at undgå kø til toilettet, er der to badeværelser i sommerhuset – begge har desuden gulvvarme. Sommerhuset opvarmes af en energivenlig varmepumpe.

Hjertet i feriehuset er alrummet, hvor køkken, stue og spiseafdeling er samlet. Mens de voksne sørger for madlavningen i køkkenet, kan børnene hygge sig i sofaerne. Om aftenen kan I streame jeres yndlingsfilm på tv’et via Chromecasten. For at fuldende den hyggelige feriestemning kan I tænde op i brændeovnen. Udenfor i redskabsrummet er desuden en ekstra fryser på 100 L. 

Kun 600 meter til stranden

Sommerhuset har en skøn beliggenhed i Nr. Lyngvig. Herfra har I nemlig kun 600 meter til stranden og Vesterhavet. Om vinden blæser, eller solen står højt på himlen, er det værd at tage en tur til de smukke sandstrande og blå bølger.

Vil I opleve en fantastisk udsigt over naturen og Vesterhavet, kan I besøge Lyngvig Fyr. Når I når toppen efter at have besteget fyrets 228 trin, kan I se den skønne udsigt – dét er virkelig turen værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5417

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauber und praktisch. Das Haus und auch die Sauna lassen sich schnell aufheizen. Toller Außenpool. Tolle Lage

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war für uns das perfekte Haus mit perfekter Umgebung ❤️❤️❤️ Danke für diesen wunderbaren Urlaub ❤️❤️

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich eingerichtet und hat eine wirklich gute Ausstattung, besonders in der Küche. Das Highlight ist die gemütliche Holzterrasse mit dem Außenwhirlpool. Die beiden überdachten Terrassen (eine mit Sonne morgens, eine mit Sonne nachmittags und abends) bieten auch bei windigem Wetter oder Regen die Möglichkeit Zeit draußen zu verbringen. Bei einer Belegung mit 8 Personen ist der Stauraum in den Schränken sicher etwas knapp, aber das ist ja meistens so und kein Grund das Haus nicht gut zu bewerten. Es gibt dafür aber eine zweite Schlafebene mit einer großen Matratze in einem der Schlafzimmer die über eine Leiter zu erreichen ist. Dieser kann auch sehr gut als Stauraum für leere Koffer etc genutzt werden.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 1.210
Renoveret / Byggeår:2021 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...