Et godt træhus tæt på fjord og med lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 22, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5509
6 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Et godt træhus beliggende tæt på Ringkøbing Fjord og med en god lukket terrasse. Der er 3 gode værelser og 2 badeværelser og hems til børnene, hvor de kan hygge sig med spil og leg. Der er praktiske og rengøringsvenlige trælaminatgulve – perfekt når hund er tilladt. Der er gratis internet.

Et godt træhus med kort afstand til Ringkøbing Fjord

Huset rummer de moderne faciliteter, man forventer i et feriehus i dag. Store vinduespartier og loft til kip giver et skønt lys i huset, køkkenet er sammenhængende med stuen, så alle er sammen. Huset kan skabe en dejlig ramme om en god ferie i Nr. Lyngvig på Holmsland Klit, tæt på Vesterhavet, Hvide Sande og de øvrige attraktioner, området byder på.

Skønt med en lukket terrasse til familiens børn og hund

Der er flere terrasser til dette feriehus. Mod nord er der en mindre terrasse, hvor indgangspartiet også er, her kan man nyde sin morgenkaffe. Mod syd er der en fantastisk terrasse, som både er lukket, delvist afskærmet og delvis overdækket. Så den kan bruges det meste af dagen, samt til de hyggelige grillaftener. Har man børn eller hund med, er den særligt velegnet. Har man været ud og fiske, kan man rense fiskene udenfor hoveddøren, hvor der er en velegnet vask til dette.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5509

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus, perfekt til lille familie med hund 🙂 Skønt ikke at skulle holde døren lukket konstant, men at terrassen er indhegnet. Huset står pænt og velholdt.

D.
sagde , Danmark

Super lækkert sommerhus.

D.
sagde , Skjern

Skønt feriehus med god og virkelig pæn indretning. Badeværelser og soveværelser er godt placeret, så man ikke forstyrrer hinanden. Stuen stor og hyggelig, store vinduer og en stor have. Lækker indhegnet fliseterrasse med tilhørende møbler, grill også, selvom det desværre ikke var en kuglegrill. Gode senge. Rummelige kommoder og mange bøjler. Dog ingen skabe.
Der er 2 kæmpestore hems, som vi dog ikke benyttede, da vi kun var 4 voksne, men kan forestille os, at børn/unge vil finde det hyggeligt.
Køkkenet lidt lille, hvad angår bord-og skabsplads, men dejlig stort køl/frys, komfur og mikroovn så nye ud. Det er dog noget småt med service, så man skal vaske op ofte, dog i opvaskemaskine.
TV viser kun tyske kanaler, det løste vi via vores computer, og så dansk TV den vej.
Der var en lille radio, men vi kunne ikke finde ledningen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 2.903
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...