Et godt træhus tæt på fjord og med lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
2278
Anker Eskildsens Vej 22, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5509

Et godt træhus beliggende tæt på Ringkøbing Fjord og med en god lukket terrasse. Der er 3 gode værelser og 2 badeværelser og hems til børnene, hvor de kan hygge sig med spil og leg. Der er praktiske og rengøringsvenlige trælaminatgulve – perfekt når hund er tilladt. Der er gratis internet.

Et godt træhus med kort afstand til Ringkøbing Fjord

Huset rummer de moderne faciliteter, man forventer i et feriehus i dag. Store vinduespartier og loft til kip giver et skønt lys i huset, køkkenet er sammenhængende med stuen, så alle er sammen. Huset kan skabe en dejlig ramme om en god ferie i Nr. Lyngvig på Holmsland Klit, tæt på Vesterhavet, Hvide Sande og de øvrige attraktioner, området byder på.

Skønt med en lukket terrasse til familiens børn og hund

Der er flere terrasser til dette feriehus. Mod nord er der en mindre terrasse, hvor indgangspartiet også er, her kan man nyde sin morgenkaffe. Mod syd er der en fantastisk terrasse, som både er lukket, delvist afskærmet og delvis overdækket. Så den kan bruges det meste af dagen, samt til de hyggelige grillaftener. Har man børn eller hund med, er den særligt velegnet. Har man været ud og fiske, kan man rense fiskene udenfor hoveddøren, hvor der er en velegnet vask til dette.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 2.903
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...