Velindrettet sommerhus i Nr. Lyngvig med spa og tæt på fjord

4
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 36, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5563
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Utroligt flot og meget velindrettet luksussommerhus bygget med fokus på kvalitet. Brændeovnen skaber en hyggelig atmosfære og i spaen er der ren afslapning langt væk fra den travle hverdag. Fra den østvendte terrasse er der en skøn udsigt over det åbne landskab og til Ringkøbing Fjord.

Dejligt sommerhus med sauna til ren hygge 

De store vinduespartier giver masser af dagslys i sommerhuset. Fra opholdsrummet har du en smuk udsigt over Ringkøbing Fjord, som du også kan nyde ved morgenmaden. I det store køkken kan feriekokken slå sig løs, naturligvis med hjælpe fra eventuelle små feriekokke. I husets bryggers er der god plads til overtøjet og vandrestøvlerne. Efter en god vandretur kan I tage en tur i saunaen for at blive varmet godt igennem.

Lukket og delvist overdækket terrasse

Der er en god terrasse tilhørende huset. Den er placeret mod øst, som på vestkysten ofte er lige med læ, især ved den delvist overdækkede del af terrassen. Her kan I tilbringe dejlige grillaftener med familien eller venner. I kan også bare nyde solen på liggestolene, imens børnene leger i husets sandkasse og dine hunde vil helt sikkert finde et skønt sted.

Også elbilen er der tænkt på, på Anker Eskildsens Vej 36. Huset har sin egen 22 kW ladestander samt ledning med til elbil, så I kan lade bilen op, mens I går en lang tud på stranden og ikke skal tænke på at finde et offentligt sted at lade. Type 2-stik er også kompatibelt med CCS 2stik.

Naturgrund med udsigt til Nr. Lyngvig Fyr

Den åbne 1604 m2 store naturgrund skaber en fantastisk udsigt over landskabet og fjorden rigtig god. Nr. Lyngvig fyr kan ses fra husets grund mod vest. Når I alligevel tager en tur til stranden, kan I godt besøge den lille shop og se udstillingen ovenpå. Har I lyst til at varme jer lidt, kan I nyde en kop varm chokolade i caféen. Og børnene kan bruge deres kræfter på den skønne naturlegeplads. 

Der er ca. 5 km til Hvide Sande, hvor der er gode muligheder for shopping, restaurantbesøg eller gode steder at fiske for den aktive lystfisker.

Vesterhavet er ca. 1.400 m fra huset, og her er der naturligvis mulighed for mange og lange traveture, i den fantastiske natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5563

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem sehr gepflegten Zustand. Es ist über das normale Maß hinaus ausgestattet!besonders in der Küche.
Die Terrasse ist überdacht und man kann wunderbar über den Fjord schauen. Die Straße ist zwar nah, aber kaum wahrnehmbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist zwar schon etwas in die Jahre gekommen, aber trotzdem lieben wir es

DE
D.
sagde , Neustadt

Ein gepflegtes Ferienhaus mit schöner Einrichtung. Die geschlossene Terrasse ist für uns als Hundebesitzer klasse. Die großen Fenster wärmen den Wohnbereich schnell auf wenn die Sonne scheint. Die Einrichtung ist sehr gepflegt, wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Es stehen einige Häuser in enger Nachbarschaft und man hat leider nicht sehr viel Sichtschutz untereinander, das sollte man bei der Buchung berücksichtigen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.604
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (64 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...