Velholdt feriehus med spa, sauna og lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Sivbjerg 5, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5567
8 pers.
Antal personer
1050 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er pænt og hyggeligt indrettet, så det er helt perfekt til en dejlig ferie med kvalitetstid og samvær i fokus. Stuen indbyder til hygge i sofaen – uanset om det er foran tv’et eller omkring sjove spil. Der er naturligvis også et dejligt køkken, hvor den lækre feriemad kan tilberedes.

Nyd spaen og saunaen efter en frisk tur ved stranden

I feriehuset finder du mange praktiske detaljer, der sørger for en god feriestemning. I stuen kan du tænde op i brændeovnen, der spreder både varme og hygge. Og i stue, køkken og soverum er der flotte trælaminatsgulve, som også er meget rengøringsvenlige.

I feriehuset er der også både spabad og sauna, som står klar til nogle afslappende stunder – måske efter en frisk gåtur i området eller ved stranden.

Dejlig lukket terrasse og en stor grund med plads til leg og boldspil

Ved feriehuset har du en dejlig flisebelagt terrasse. Og da den strækker sig over tre sider af feriehuset, har du altid gode muligheder for at finde en plads med læ.

En del af terrassen er også lukket af, så du sagtens kan lade hund og småbørn hygge sig på terrassen uden større opsyn.

Derudover er grunden dejlig stor, så børnene har plads til at lege og spille bold udenfor. Her er der også opstillet gynger og en sandkasse.

 

NB: På grund af allergi må der ikke medbringes katte.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5567

D.
sagde , Danmark

Fint sommerhusSoverum:4
Bolig-/Grundareal:111 / 1.368
Renoveret / Byggeår:2016 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...