Sauna- og spahus med lukket terrasse, 2 hunde tilladt

4
2542
Fyrmarken 195, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5593

Dejligt og velholdt sommerhus med plads til 8 personer og med lys og venlig indretning. Huset er omgivet af afskærmede og delvist overdækkede terrasser, og beliggende på en naturgrund kun et par minutters gang fra de smukke store hedearealer ved Nr. Lyngvig Fyr. 2 stk. hund er tilladt i sommerhuset.

Et godt sommerhus

Der er fire soveværelser i sommerhuset, alle med lyse trægulve og træloft til kip. To af værelserne har dobbeltsenge og de sidste to værelser har begge to enkeltsenge – som kan skubbes sammen som dobbeltsenge. Der er et stort badeværelse samt et gæstetoilet, begge har gulvvarme. På det store badeværelse er der bruseniche, hjørnespa, vaskemaskine, tørretumbler samt en sauna. Køkkenet er placeret mod nordvest og udstyret med bl.a. en fryser på 55 L, mikroovn og opvaskemaskine. I stuen er der et flot og lyst trægulv samt træloft til kip. Møbleringen er smagfuld og hyggelig, der er brændeovn, TV, DVD og gratis trådløst internet.

Dejlige terrasser

Der er to skønne terrasser omkring sommerhuset. Mod syd er der en delvist lukket terrasse, mod vest er der en noget større terrasse, som er helt lukket og delvist overdækket. I det ene hjørne er sandkassen placeret. Begge terrasser er børnevenlige og ideelle for familier med hund. På naturgrunden står der desuden en gynge til rådighed. Der er kun 750 m til Vesterhavet og området Nr. Lyngvig byder på nogle skønne fredede arealer, perfekt til lange gåture med hund.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2009 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, gulvvarme, gæstetoilet med gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...