Luksuriøst feriehus med sauna, aktivitetsrum og panoramaudsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 44, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5617
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en pause fra hverdagen, og er I glade for lidt ekstra luksus? Så er denne femstjernede drøm af et feriehus et oplagt valg! Huset er opført i 2018 og er blandt andet indrettet med sauna og aktivitetsrum. Fra terrassen har I den flotteste panoramaudsigt ud over Ringkøbing Fjord. Hundene er også hjerteligt velkomne her.

Femstjernet feriehus med underholdning for hele familien

Det nybyggede (2018) feriehus på Anker Eskildsens Vej 44 er opført i kvalitetsbevidste materialer og byder på en luksuriøs og stilfuld indretning med flotte møbler og moderne dekorationer. Store vinduer inviterer solens lys indenfor og giver jer en flot udsigt ud over fjorden og markerne.

Feriehuset rummer plads til 6 personer og er et oplagt valg til en lækker familieferie. Der er sørget for underholdning for enhver smag med både stor sauna og aktivitetsrum, og mens de konkurrenceglade feriegæster tager et spil billard, kan resten af familien slappe af i den varme sauna.

Huset er rigtig veludstyret, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, er der hurtigt taget hånd om de daglige pligter. Der er også 2 badeværelser, så I slipper for lange toiletkøer om morgenen.

Lækker terrasse med panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord

Fra stuen er der udgang til den store terrasse, hvor I kan nyde de dejlige feriedage og den friske luft i fulde drag. I får også en helt fantastisk panoramaudsigt ud over Ringkøbing Fjord og de grønne marker og enge – og hvis I er rigtig morgenfriske, kan I stå op til de smukkeste solopgange lige uden for døren.

Beliggenheden mellem hav og fjord giver mulighed for masser af smukke naturoplevelser, og få minutters kørsel bringer jer ned til det brusende Vesterhav og den brede sandstrand, som er et paradis for alle feriegæster. Både store, små og firbenede gæster.

I den hyggelige havneby Hvide Sande finder I både købmand, spændende forretninger og spisesteder for enhver smag.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset G5617

D.
sagde , Danmark

Helt igennem skønt hus, med absolut fantastisk beliggenhed. Udsigten til fjorden om morgenen er ubeskriveligt.
Vi manglede intet i huset. Alt var pænt og velholdt. Lige bort set fra dart udstyret.
Indretningen var perfekt for Vores familie.
Et lille minus, var den ikke eksisterende lyd isolation mellem toiletterne. Der kunne føres en almindelig samtale fra hver sit wc.

D.
sagde , Jægerspris

Super lækkert og moderne sommerhus, med er herlig udsigt til solopgangen over Ringkøbing fjord.

D.
sagde , Vipperød

Et meget lækkert hus der levede fuldt op til vores forventinger og mere til. Huset stod som nyt og med et fuldt udstyret køkken. Vi kunne da godt havet ønsket os en mikroovn.Feriehuset ligger i naturskønneomgivelser, ikke langt fra lyngvig fyr og lyngvig havn.
Huset har en dejlig udsigt over Ringkøbing fjord og med køer og harer i baghaven. Huset ligger ca. 350 meter fra sandslottet, som er et udemærket spisested både til frokost og aften.
Terrassen mod syd ligger dejlig privat, da der er hæk ind til naboen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.660
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...