Hyggeligt feriehus til 6 personer med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Sivbjerg 7, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5625
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en stor græsgrund i Nr. Lyngvig ligger dette hyggelige feriehus til 6 personer. Huset er venligt indrettet med både sauna og spabad, en hyggelig udestue og en stor terrasse med både overdækning og afskærmning.

Rummeligt feriehus med sauna, spabad og brændeovn

Det rummelige hus på Sivbjerg 7 råder over i alt 130 kvadratmeter, og der er god plads til hele familien. I vil straks blive budt velkommen i de venlige omgivelser med lyse trænuancer, loft til kip og store vinduer, der lader solens lys slippe ind og inviterer den vestjyske natur indenfor.

Husets hjerte er det store opholdsrum, hvor køkken og stue er slået sammen. Her er der dejlig åbent, og brændeovnen står centralt og spreder god varme – både når I er samlet rundt om spisebordet, og når I flader ud i den gode hjørnesofa.

Der er også mulighed for at få lidt ekstra luksusoplevelser med i købet. Huset er nemlig indrettet med både sauna og spabad, så I kan nyde godt af lidt ekstra wellness. I får 2 badeværelser, og det veludstyrede hus har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Nyd omgivelserne i al slags vejr i udestuen og på den store terrasse

Gennem de store vinduespartier i stuen kan I nyde omgivelserne selv på regnfulde dage, og på den store terrasse er der god plads til at slappe af i havemøblerne, når solen kommer frem. Terrassen er både afskærmet og delvist overdækket – her finder I både læ og ly til enhver tid.

Feriehuset ligger i Nr. Lyngvigs hyggelige ferieområde, og I finder masser af oplevelser i nærheden. Den brede sandstrand ligger i gåafstand til huset, og det berømte Lyngvig Fyr er bestemt også et besøg værd. Fra toppen har I en fantastisk panoramaudsigt over den fascinerende vestkyst.

Den nærmeste indkøbsmulighed finder I i Hvide Sande, en lille køretur væk. Her er der et hav af spændende forretninger, gode spisesteder og oplevelser for både store og små. Centrum ligger på den lille havn, som har en helt unik atmosfære.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5625

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist etwas veraltet. Die Betten waren nicht sehr bequem und wir haben auf den Bettlaken unter der Toppermatratzen ziemlich viele Flecken vorgefunden. Sehr unschön! Alle Bilder im Haus sind so alt das die ganze Farbe ausgeblichen ist. Das fand ich ziemlich lieblos. Die Sauna ist auch renovierungsbedürftig, denn auf einer Bank ist schon etwas aus Plastik geschmolzen und die obere Bank knarzt sehr laut beim hinsetzen. Ich hatte Angst, dass sie abbricht. Ich würde das Haus nicht nochmal buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine klasse Aufteilung, durch die zwei Badezimmer ist es auch prima für zwei kleine Familien die gemeinsam urlauben geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich und es ist alles da was man braucht. Es ist gut legen und man kann gut abschalten.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 1.369
Byggeår:1991

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...