Skønt sommerhus i Nr. Lyngvig med plads til 2 hunde + sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 114, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5658
6 pers.
Antal personer
1450 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Anker Eskildsens Vej 114 ligger dette skønne, i år 2019 byggede feriehus, kort vej fra en lille fjordhavn. Huset er rigtig veludstyret, og blandt faciliteterne finder I bl.a. en sauna. Alt i alt er huset hyggeligt og moderne indrettet med plads til 6 personer. Der er kort vej til havnebyen Hvide Sande.

Flot og lyst indrettet med brændeovn og sauna

I dette skønne feriehus kan både I og jeres 2 hunde føle jer godt tilpas. Den dejlige indretning vil få jer til at føle jer hjemme fra første øjeblik, så I kan nyde hvert minut af ferien. Dertil kommer brændeovnen, som sørger for en helt speciel ferieatmosfære og ikke mindst god varme hele året rundt.

Med 2 badeværelser (med gulvvarme) slipper I for lange køer til badet om morgenen, og på det største badeværelse finder I tilmed den lækre sauna, hvor I kan varme jer og tanke nye kræfter efter en lang gåtur i den friske havluft.

Huset er desuden udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så ferien bliver så ukompliceret som muligt. En hurtig og stabil internetforbindelse stilles også til rådighed for jer.

Lukket og overdækket terrasse tæt på fjordhavn

På den store, lukkede terrasse kan I nyde de tørre og solrige, såvel som de regnfulde feriedage under overdækningen. Der er også mulighed for at holde en hyggelig grillaften med en god flaske rødvin, så aftenen kan blive rundet af på bedste vis, og nye ferieplaner for morgendagen kan blive lagt. Samtidig med er der rig mulighed for, at børnene kan få frisk vind i kinderne med en rask gyngetur eller rutschebanetur.

Den lille havneby Hvide Sande ligger kun få minutter væk, og her finder I både indkøbsmuligheder, restauranter og caféer. Her er også en direkte opgang til stranden og den flotte mole.

Endnu tættere på finder I fyrtårnet i Nr. Lyngvig med fantastisk udsigt ud over klitlandskabet, og en lille charmerende fjordhavn.

Ved huset er et ladestik, som gør det muligt at lade elbilen op direkte ved huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5658

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum drittenmal dort und haben für nächstes Jahr sofort wieder gebucht. Das Haus,die Lage für uns und unsere Vierbeiner einfach perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus in ruhiger Lage, nahe dem Hafen am Fjord. Die Aufteilung ist genial für 2 Familien und die Einrichtung hält keine Wünsche offen. Die geschlossene Terrasse ist super mit Hund. Wir sind begeistert und werden es weiterempfehlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

In diesem Ferienhaus macht Urlaub wirklich Spaß. Alle Fotos entsprechen der Wirklichkeit. Die Küche ist sehr gut ausgestattet mit allem, was man im Urlaub brauchen könnte.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...