Flot og velindrettet feriehus ved Ringkøbing Fjord

5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 46, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5814
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Dette meget flotte og velindrettede feriehus fra 2014 ligger lige ved Ringkøbing Fjord og danner de perfekte rammer om en skøn familieferie evt. med hund. Og fra stuen og alrummet kan man endda nyde den smukkeste udsigt udover den rolige fjord.

Nr. Lyngvig

Dette flotte feriehus ligger i Nr. Lyngvig, som er et smukt område lidt nord for Hvide Sande. Her har man Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden, så mulighederne for en masse dejlige naturoplevelser under ferien er helt oplagte. Nr. Lyngvig kendetegnes ved det historiske Lyngvig Fyr, som bestemt også er et besøg værd.

Flot og velindrettet feriehus

Med et smukt kig til Ringkøbing Fjord, ligger dette flotte og velindrettede feriehus. Her kan du holde en dejlig afslappet ferie i de perfekte rammer, hvor der virkelig er tænkt over detaljerne og indretningen. Fra de store vinduespartier i stuen og alrummet har du den smukkeste udsigt over fjorden, og de giver samtidig et fantastisk lysindfald i rummet. Huset har plads til 6 personer og 2 hunde. Og der er gratis internet, sauna, spabad og en energibesparende vandpumpe, der mindsker elforbruget. Og til de lidt koldere dage kan brændeovnen tændes, så man straks mærker, hvordan varmen og hyggen spreder sig rundt i hele huset. Fra hvert rum i huset, kan du træde direkte ud på en af de 4 terrasser, en dejlig ting en varm sommerdag. Trænger ungerne eller de barnlige sjæle til lidt privat tid, kan man benytte den store hems, hvor der er fladskærm med dvd.

Terrasse med smuk udsigt over Ringkøbing Fjord

Der er også tænkt over, hvordan man får mest muligt ud af sommerdagene og aftenerne på terrassen. Så her findes der flere læmuligheder, og terrassen indbyder virkelig til nogle skønne timer, hvor familien kan nyde den friske luft i de gode havemøbler. Der er naturligvis også en grill, hvor du kan tilberede dagens evt. fangst eller en god bøf. Og prikken over i’et er selvfølgelig den smukke udsigt til fjorden.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5814

D.
sagde , Svendborg

Meget velindrettet. Masser af køkkenudstyr. Rent alle vegne. Lækkert med opvarmet hus ved ankomst en kold aften.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.663
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...