Hold familieferien i dejligt feriehus til 5 personer tæt ved Lyngvig Fyr

3
icon
icon
icon

Fyrmarken 76, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5870
5 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra Lyngvig Fyr, på Fyrmarken 76, finder I dette hyggelige træferiehus. Her, tæt på både Søndervig og Hvide Sande – og midt i sommerlandet – har I alle muligheder for skøn ferie. Nyd den friske luft og naturen – for så at vende tilbage til hverdagen med ny energi.

Sommerhushygge foran brændeovnen

Stil straks bilen i den lukkede garage og nyd sommerhuset og stemningen i det vestjyske klitlandskab. Sommer eller vinter – naturen har altid noget at byde på.

Sommerhusets hjerte er det åbne opholdsrum med stue og køkkenafdeling. Her er alle med i fællesskabet – også når man står i køkkenet. Køkkenafdelingen er praktisk indrettet med bl.a. 60 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine

Stuen er hjemligt indrettet, og især på de køligere dage er der lagt op til familiehygge foran den knitrende ild i brændeovnen, måske med kort- og brætspil.

Feriehuset har plads til 5 personer, fordelt på 3 soverum, 2 rum med dobbeltsenge og et med en enkeltseng. Husets vaskemaskine gør det nemt at pakke til alle – og til al slags vejr.

Nyd solnedgangen over klitterne

De store – og delvist overdækkede terrasser, både mod nord og syd – indbyder til masser af udetid her. Nyd morgenkaffen – og se solopgangen mod øst. Den store naturgrund rundt om sommerhuset indbyder til leg og fodboldkampe.

En dejlig veltilberedt grillmiddag på terrassen med den smukke aftenhimmel i baggrunden er den ultimative afslapning.

Vil I hellere opleve solnedgangen fra den flotte sandstrand, ligger Vesterhavet kun en kort spadseretur væk – igennem sommerhusområdet og over klitterne. Perfekt til en lille aftentur.

Holmsland Klit – masser af naturoplevelser m.m.

Oplevelserne ligger lige uden for døren her på Fyrmarken. Området er kendetegnet med gode cykelstier – igennem sommerlandet – lige bag klitterne og væk fra vejen. Fra Nr. Lyngvig Fyr er der kun 6-7 km til både Hvide Sande og Søndervig, hvor I begge steder finder gode shoppingsmuligheder, hyggelige restauranter, is-cafeer og meget mere.

Besøg f.eks. også det aktive og spændende havnemiljø i Hvide Sande. I Fiskeriets Hus og til fiskeriauktionen mærker I bl.a. noget af det aktive liv ved havet her. Gå rundt på havnen – og mærk stemningen i Danmarks vestligste Fiskeriby.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5870

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön eingerichtetes Haus optimal für 4 Personen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine super Ausstattung und Einrichtung. Es ist alles vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhauses ist gut Eingerichtet, Möbel zum Teil schon älter aber nicht Abgewohnt.Etwas kleiner das Haus aber für eine Familie mit zwei Kindern ist es perfekt .

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:57 / 1.148
Renoveret / Byggeår:2017 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...