Moderne aktivitetshus til 8 personer med spabad og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Gammeleng 36, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5871
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Gammeleng 36 ligger det rummelige femstjernede aktivitetshus, der er et oplagt valg til den næste storslåede ferie med familien eller vennerne. Her er alt, hvad feriehjertet begærer – både sauna, spabad og aktivitetsrum med billard og bordtennis. Få minutters kørsel fra ferieadressen ligger en af vestkystens velbesøgte seværdigheder, Lyngvig Fyr. Hundene er også hjerteligt velkomne i feriehuset.

Stort, femstjernet feriehus med sauna, spabad, billard og bordtennis

Det flotte aktivitetshus i Nr. Lyngvig rummer med sine 120 kvadratmeter plads til 8 gæster (og 2 hunde). Feriehuset er opført i 2020, og den moderne og åbne indretning med lyse farver og højt til loftet sætter den helt rigtige ferieatmosfære fra første øjeblik.

Feriehusets femstjernede vurdering er ikke til at tage fejl af. Den gennemførte indretning indeholder blandt andet 2 badeværelser, det ene med spabad og sauna, hvor de wellnessglade gæster vil finde sig godt til rette. Udover er der et stort aktivitetsrum med billard og bordtennis for dem, der godt kan lide at konkurrere med og mod hinanden.

Opholdsrummet med åben forbindelse til køkkenet er feriehusets hjerte, og her kan I tilbringe mange hyggelige stunder i godt selskab, mens brændeovnen sender ferieatmosfæren helt i top.

Naturskøn beliggenhed, kort vej til seværdigheder og Vesterhavet

Feriehuset i Nr. Lyngvig har en skøn beliggenhed med lyngklædt klitlandskab til alle sider og høje klitbanker, der afskærmer jer godt, så I på ugeneret vis kan nyde den friske luft på terrassen. Havemøbler, liggestole og grill står klar, så de gode solskinsdage kan udnyttes i fulde drag. Også på de mindre solrige dage er det perfekt, at en del af terrrassen er overdækket, så grillmaden kan nydes i al slags vejr.

Med ferieadresse på Gammeleng kommer I til at bo få minutters kørsel fra en af vestkystens perler, Lyngvig Fyr. Tag turen hele vejen til toppen af fyret og nyd den fantastiske panoramaudsigt fra toppen, eller tag børnene og hundene med på en herlig gåtur langs vandet ved Vesterhavet.

Har I lyst til en udflugt, ligger den charmerende havneby Hvide Sande også kun en lille køretur væk, og her kan I både shoppe, spotte sæler fra slusen og spise lækker mad og cremet softice på en af byens fine caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5871

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Es gab mehrere Terrassen, was sehr komfortabel in Bezug auf die Windrichtung ist.
die Raumaufteilung der Zimmer war ebenfalls sehr gut.
Ebenso die vielen Fenster.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr modern und trotzdem gemütlich eingerichtet. Die Aufteilung der Räume ist gut, die Küche ist sehr gut ausgestattet. Die Betten sind sehr bequem und durch die beiden Wohnbereiche, hat man auch mit mehreren Personen immer einen schönen Platz zum Entspannen. Das Haus liegt eingebettet in die Dünenlandschaft, ausgestattet mit tollen Terrassen und -möbeln,
sodass man fast bei jedem Wetter draußen sitzen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes Ferienhaus in dem nichts fehlt, sogar Kuchengabeln und Eierbecher sind vorhanden.
Es liegt am Ende einer Sackgasse und hat 2 überdachte Terrassen, was bei Regen sehr vorteilhaft ist.
Leider sind die Häuser rechts und links vom Ferienhaus sehr dicht dran, so daß wir dieses Haus nicht nochmal buchen würden.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.446
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...