Velholdt, børnevenligt sommerhus med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 68, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5934
8 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette velholdte sommerhus på Anker Eskildsens vej 68, kan du og din familie nyde en skøn og afslappende ferie. Huset ligger tæt på Ringkøbing Fjord og ikke langt fra det brusende Vesterhav. Op til 8 personer og jeres 2 hunde kan få ladt batterierne op og nyde tilværelsen, hvor både en sauna og spa står til fri afbenyttelse.

Rummelig inddeling med brændeovn

Når I træder ind ad døren i det hyggelige træhus i Nr. Lyngvig, kommer I ind i et rummeligt bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset kommer I ind i det åbne opholdsrum med samtalekøkken. Det åbne samtalekøkken følger husets former og giver plads til, at feriekokkene kan slå sig løs og samtidig være sammen med familien.

I forlængelse af det veludstyrede køkken finder I husets spiseområde. Her sørger det store vinduesparti for naturligt dagslys og bringer naturen ind i opholdsrummet. Opholdsrummet råder også over en arbejdsplads, så man kan ordne praktiske ting i sommer-idylliske omgivelser. Om aftenen kan I alle trække jer tilbage i sofahjørnet og se en god film og slutte dagen af sammen.

2 badeværelser, sauna og spa – 4 soveværelser

En anden god afslutning på dagen vil være en tur i husets egen sauna og spa. Giv musklerne lov til at slappe helt af efter en god dag i den vestjyske natur. Ren wellness for krop og sjæl. Da huset rummer 2 badeværelser, skal du ikke tænke på at skynde dig at blive færdig i spabadet. Ingen stress og jag her!
Husets 4 rummelige soveværelser rummer 2 dobbeltsenge og 4 enkeltsenge. Tilmed sørger husets energisparende varmepumpe for en god og stabil rumtemperatur, samtidig med, at jeres forbrugsregning holdes nede.

Lukket terrasse med fjordkig – god plads til børnene

Sommerhuset er perfekt til en eller to børnefamilier. På husets græsplæne er der masser af plads for børnene at boltre sig på. Et fodboldmål, legestativ med gynge og rutsjebane og en sandkasse vil være et sandt hit!
Mens børnene slår sig løs på græsplænen, kan I som forældre nemt holde øje med dem fra husets lukkede og delvist overdækkede terrasse. Terrassen er også perfekt til at nyde de lange sommeraftenener på. Afskærmet fra vind og vejr kan grillmaden og den kolde rosé nydes i den friske hav- og fjordluft.

Nr. Lyngvig ved Hvide Sande på Holmsland Klit

Kun 300 meter fra huset finder I Lyngvig havn. Fra havnen kan I tage en tur på fjorden med jeres kajak eller blot nyde synet af de små både fra fjordfiskerne der kommer og går.

Det altid fascinerende Vesterhav og tilmed Holmsland Klits kendetegn, fyrtårnet Lyngvig Fyr, ligger kun 1400 meter fra sommerhuset. Den velkendte og populære havn i Hvide Sande er kun 5 kilometer væk og har gode indkøbsmuligheder, adskillige restauranter og en interessant, aktiv fiskerihavn. Der er en god, brolagt cykelsti langs hovedvejen, som kan bringe jer både til Søndervig og Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5934

D.
sagde , Hvide Sande

Dejligt feriehus med god plads inde og ude – en helt unik og fantastisk terrasse.

D.
sagde , Hadsten

Klassisk feriehus med alt det nødvendige uden personligt afsæt. Dejligt med spa og sauna i april.
Vores familie nød huset alle sammen, så kan være en mulighed igen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.285
Renoveret / Byggeår:2016 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (108 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...