Stort feriehus med stråtag tæt ved vandet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 268, Klegod

- Sommerhusnr.: H0135

Leder du efter et stort feriehus med stråtag tæt ved vandet, så er huset her lige noget for dig. Huset ligger i et roligt og flot område bare 300 meter fra det brusende Vesterhav. Her kan du slappe af og nyde den fantastiske natur, som indrammer området.

Stort feriehus med stråtag med plads til to familier

Med 4 dejlige, lyse soverum har feriehuset her plads til 8 personer. Er I to familier, der holder ferie sammen, er huset derfor et godt valg. Huset er moderne indrettet med de faciliteter, der hører til et feriehus i luksusklassen. Den indvendige indretning er lys og moderne, og de rustikke loftsbjælker giver sammen med stråtaget den helt rigtige feriefornemmelse. Huset har desuden 2 badeværelser, hvilket selvfølgelig er en fordel, når man bor to familier sammen.

Huset tilbyder naturligvis også moderne wellness-faciliteter som spabad og sauna, hvor du kan forkæle dig selv og slappe af efter en god dag i den friske luft. Du kan også nyde solen på den dejlige, afskærmede terrasse, som har både havemøbler, liggestole og grill.

Tæt på vandet og det brusende Vesterhavet

Huset er ideelt for dig, der kan lide at holde ferie tæt ved vandet, hvide sandstrande og bølgende klitter. Huset ligger ikke langt fra det brusenede Vesterhav. Her kan du og familien nyde den flotte natur, de smukke klitter og det fine, hvide sand på tætteste hold. I kort kørselsafstand fra huset ligger den dejlige, havneby Hvide Sande, der byder på mange spændende aktiviteter for hele familien. Her er der både mulighed for aktiviteter i høj fart på vandet eller shopping i byens mange, spændende butikker.

Feriebyen Søndervig, der hvert år gæstes af mange turister, ligger bare 5 km fra sommerhuset. Der er derfor masser af muligheder for en dejlig afslappende ferie tæt ved vandet og med masser af aktiviteter til børnene.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:107 / 2.000
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...