Charmerende hus med brændeovn, midt i klitlandskabet

3.5
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 16, Klegod

- Sommerhusnr.: H5004
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Her på Havklitvej 16 midt i Klegod, ligger dette hyggelige og charmerende feriehus – på en naturgrund for enden af en lille stikvej, i et kuperet område. Her kan man ”strække øjnene” og lade roen sænke sig.

Lyst og hyggeligt – i flot skandinavisk stil.

Centrum i huset er opholdsrummet, hvorfra man kan følge med i køkkenarbejdet og hvad der ellers sker i huset. Køkkenafdelingen der bl.a. indeholder opvaskemaskine er interessant placeret i den ene side af huset med åbning til spiseafdelingen og til opholdsstuen.

Opholdsstuen er lys og hyggelig indrettet med lyse møbler og store vinduespartier, som giver et dejligt lys. En brændeovn midt i rummet spreder varme og hygge på de kolde dage. Her kan man rigtig slappe af med en god bog og en kop kaffe foran den knitrende ild.

Huset er til 4 personer, som fordeles på 2 soverum – Et soveværelse med en dobbeltseng og et anneks med to enkeltsenge. På denne måde er der mulighed for, at de lidt ældre børn kan have det lidt for sig selv.  

I det rummelige og praktisk indrettede badeværelse er der bl.a. vaskemaskine og tørretumbler. Derfor kan småbørnsfamilier roligt slappe af og lade børnene lege i klitterne og ved vandet.

En varmepumpe i huset er med til at holde energi-omkostningerne nede.

Huset er overalt lyst og smagfuldt indrettet i hyggelig skandinavisk stil, med bl.a. klinkegulve og trælaminat de fleste steder.

Terrasse-hygge midt i naturen

Der er sørget for hyggelige terrasser hele vejen rundt om huset, så man har overalt her på Havklitvej 16 i Klegod rig mulighed for at nyde solens stråler og den storslåede natur. “Ude-tiden” bliver forlænget af de afskærmede og delvis overdækkede terrasser rundt om huset.

Med solnedgangen og havets brusen i baggrunden kan man her nyde en hyggelig grillaften på terrassen. Det må være den ultimative nydelse og afslapning.

Med kun 10 minutters gang til Vesterhavet er her til enhver tid mulighed for masser af frisk luft og lange spadsereture i det skønne klitlandskab.

Hele området er iøvrigt kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne. Der er 2,5 km til Søndervig med cykelstien.

I Søndervig, finder du masser af gode shoppingsmuligheder, hyggelige restauranter og is-cafeer. Derfra går cykelstien videre til Ringkøbing, der som en af landets ældste købstæder bestemt også er et besøg værd.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5004

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön, mitten im Klegoder Havklit gelegenes Ferienhaus für maximal 2 Erwachsene und 2 Kinder. Gemütlich eingerichtetes Haupthaus, sehr gut ausgestattet mit mehreren kleinen Holzterrassen. Der Kinderschlafbereich ist mit einem Hochbett in einem vom Haupthaus separat gelegenen, ausgebauten Geräteschuppen untergebracht. Ein Gästebett befindet sich im Flur- und Eingangsbereich des Ferienhauses. Kinderschlafbereich und Außenmobiliar sind leider etwas in die Jahre gekommen.Wunderschöne Umgebung, das Ferienhaus liegt in einer sehr gepflegten und ruhigen Sommerhaussiedlung. Der 10-minütige Fußweg zum Strand führt einen mitten durch die Dünenwelt, in der es sich auch hervorragend wandern lässt.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:135 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2007 / 1978

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...