Hyggelig familieferie tæt ved stranden med sauna og spa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 141, Klegod

- Sommerhusnr.: H5007
6 pers.
Antal personer
470 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette fine ikke-ryger-hus på Havklitvej 141 kan I holde en ægte familieferie med en af Danmarks bedste strande som “nabo”. Sommerhuset har både sauna og spabad, og den lange sandstrand ligger blot 350 meter væk. Her er lagt op til afslapning og hygge helt fra start.

Hygge med sauna og spa

Med 2017 som byggeår er ikke-ryger-huset i Klegod perfekt til dem, der både sætter pris på lækker indretning og mulighed for total afslapning. Sommerhuset er indrettet til maks 6 personer og med dets 100 m² er der rig mulighed for både samvær og alenetid.

Tænd et par stearinlys for ekstra hygge og kravl ned i det varme spabad efter en lang gåtur i ferieområdet – eller læn jer tilbage i saunaen og få varmen, inden I smider jer på sofaen med et glas vin og nyder dagens sidste timer fuldt ud.

En af Danmarks bedste strande lige i nærheden

Den lange sandstrand strækker sig ganske vidt og er blandt de bedste i Danmark. I jeres tilfælde ligger stranden kun en kort gåtur væk, og selv de mindste kan følge med. Her kan I nyde godt af solens varme, mens børnene leger i sandet eller dypper tæerne i vandkanten.

Stranden er ikke kun fantastisk om sommeren – den er fascinerende i al slags vejr. Det er noget helt specielt at stå på klittoppen og betragte de mægtige bølger boltre sig i blæsten, ligesom det selvfølgelig også er et smukt syn at se solen gå ned og male himmelen orange på de stille, lune sommeraftener.

Alt i alt er her skabt de helt perfekte rammer for at holde en skøn og afslappende ferie med dem, I har kær.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5007

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, sauberes und gemütlich eingerichtetes Haus in den Dünen, mit einem schönen Grundstück mit einer Schaukel und Rutsche. Nicht weit vom Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernernes Haus im üblichen dänischen Stil mit kleine Schlafräumen, zwei Bädern, Sauna und Whirlpool, großem hellen kombinierten Wohn- und Küchenessbereich, wenig einsehbar von außen, kurzem Weg zum Strand und Boulplatz sowie Schaukel-Rutschenkombination.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus für eine Familie. Die Sauna ist sehr klein, aber das Bad dafür riesig. Modern und gemütlich eingerichtet. Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen. Betten wie so oft in Dänemark leider viel zu weich. Wir fanden es insgesamt aber sehr schön und würden wiederkommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.012
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...