Sommerhus med fantastisk beliggenhed i 1. klitrække

3.5
icon
icon
icon
icon

Trikavej 9, Klegod

- Sommerhusnr.: H5084
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

En perle med den bedste beliggenhed man kan få. Et kæmpe naturgrundstykke på over 16000 kvadratmeter midt i klitterne danner rammerne omkring dette skønne sommerhus. Helt for enden af vejen på Trikavej 9, omkranset af træer og buske, kan I, op til 6 personer, holde ferie helt ugeneret og fri for hverdagens stress og jag.

Enestående, afskærmet beliggenhed – gode faciliteter

Hvis I har været på udkig efter et hus, som ligger meget tæt på stranden og midt i klitterne? Så skal I ikke lede videre. Her er plads til, at op til 6 personer kan finde ro nyde dette veludstyrede sommerhus i Klegod.

Indretningen er lys, venlig og praktisk med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Fra stuen med det åbne samtalekøkken og spisepladsen har I en fantastisk udsigt over klitlandskabet. Om aftenen og på de lidt køligere sørger brændeovnen for ekstra hygge og varme med dens knitrende flammer. Sæt jer sammen på sofaen og se en (u)hyggelig film efter en god dag i den vestjyske natur.

Børnevenligt sommerhus med sandkasse og gyngestativ

Også børnene er der tænkt på. Det hyggelige børneværelse har en køjeseng. Her er spørgsmålet kun, hvem der mon får lov til at sove øverst?
Naturen omkring huset er i sig selv en kæmpe legeplads, men med en sandkasse og gyngestativ er der aldrig nogen grund til at kede sig!

Mens børnene kan boltre sig og komme af med dagens sidste energi, kan I nyde ferien på husets afskærmede og delvist overdækkede terrasse. Her kan I også grille jeres friskindkøbte fisk fra fiskerbyen Hvide Sande.

Direkte adgang til stranden – klitlandskab så langt øjet rækker

På grund af husets enestående placering for enden af vejen, skal I blot følge stien lige udenfor huset for at komme ned til den kilometerlange sandstrand.

Generelt er der mange gode og velanlagt gå- og cykelstier i området. Tag for eksempel turen over Baggers Dæmning, som fører jer hen over fjorden og direkte til Kloster Surf Spot. Også en tur til Hvide Sande og Søndervig er en klar anbefaling.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 16.805
Renoveret / Byggeår:2006 / 1962

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...