Skønt sommerhus i Klegod med spa, sauna og vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Klitsvinget 23, Klegod

- Sommerhusnr.: H5099
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus er oplagt til den lille familie, som ønsker en ferie i det vestjyske. Sommerhuset har plads til 4 personer. En kæmpe bonus ved sommerhuset er, at det er indrettet med både spa og sauna, og udenfor finder I også et vildmarksbad. Sommerhuset sætter derfor de perfekte rammer om jeres ferie og indbyder til lidt ekstra luksus og afslapning.

Lyse og venlige omgivelser

Så snart I træder inden for døren, vil I blive budt velkommen af de lyse og venlige omgivelser. Stue og køkken er i åben forbindelse, og dette store rum er udsmykket med loft-til-kip og et stort vinduesparti, som både sørger for et godt lysindfald og ikke mindst en smuk udsigt ud over fjorden. Sammen med brændeovnen og den venlige indretning skabes der den helt perfekte sommerhusstemning.
 
Hele familien kan samles foran brændeovnen i stuen og se jeres yndlingsfilm eller serie på husets smart-TV. Yderligere er der 2 soveværelser, hvor et er med dobbeltseng og det andet med enkeltmandssenge – dette værelse er oplagt til familiens teenagere. Desuden finder I en alkove i stuen, hvor overnattende gæster kan sove, eller du kan få lidt ro, når du skal læse i din bog.  

Ekstra luksus med spa, sauna og vildmarksbad

Sommerhuset har også et badeværelse, som selvfølgelig er udstyret med gulvvarme. Her finder I både spa og sauna, som I frit kan benytte. Efter en god dag ved stranden kan I derfor læne jer tilbage i spaen og nyde de masserende bobler eller varmen fra saunaen.
 
Desuden finder I et vildmarksbad i haven, så afslapning står højt på programmet. Mens I slapper af og får varmen i vildmarksbadet, kan I også nyde de naturskønne omgivelser – sommerhuset har nemlig en helt utrolig udsigt ud over Fjorden. Det er da ferie! 

Flere alsidige terrasser med grill og udsigt over Fjorden

Sommerhuset har flere alsidige og gode terrasser, hvor I kan nyde sommersolen. Terrasserne er også delvist overdækkede, så der er ingen undskyldninger for ikke at tage frokosten med ud i det gode vejr. Terrasserne er selvfølgelig udstyret med diverse havemøbler og en grill, så I kan stege nogle lækre bøffer, eller hvad end I har lyst til. Til sommerhuset er der desuden et redskabsrum og en carport, hvor jeres bil kan stå beskyttet.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5099

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, gut ausgestattetes Ferienhaus für die kleine Familie mit viel Holzverkleidung und maritimem Charme. Ein Ort zum Wohlfühlen und Entspannen. Sauna, Whirlpool und Wildmarksbad bieten dazu tolle Annehmlichkeiten.

Härtere Matratzen! Zudem war das W-lan schwach; wir nrauchten einen Extra-Router


Esmark sagde
Die Matratzen wurden vom Besitzer ausgetauscht, und die WLAN verbindung wurde auf 200/200 geändert. Viele Grüße - das Team von Esmark
DK
D.
sagde , Vig

Nej, det var et rigtig hyggeligt sommerhus. Kan kun anbefales.Et super hyggeligt sommerhus med skøn natur omkring. Sommerhuset havde alt hvad vi behøvede for en dejlig ferie.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches kleines Ferienhaus mit toller Terasse. Besonders gut hat uns die Badetonne gefallen, aber auch an kalten Tagen kann man den Whirlpool im Haus und die Sauna nutzen. Der anliegende Schuppen hat noch einmal viele Sitzkissen beherbergt. Von der Küche aus hat man einen tollen Blick auf den Fjord. Die Kuschelecke im Wohnzimmer war sehr gemütlich eingerichtet. Wir würden immer wieder das Haus mieten.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 2.150
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (54 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...