Stilfuldt og hyggeligt feriehus med sauna, spa og 2 hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 131, Klegod

- Sommerhusnr.: H5108
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Havklitvej 131, blot 400 meter fra Vesterhavet, ligger denne perle af et feriehus. Den stilfulde, nordisk-inspirerede indretning skaber en god balance mellem det moderne og det hyggelige, og faciliteter som sauna, spabad og vinkøler tilfører ekstra luksus. Hundene er også hjerteligt velkomne.

Femstjernet feriehus med wellness og afslapning

Det femstjernede feriehus er opført i 2019 og rummer med sine 115 kvadratmeter plads til op til 6 personer. Den flotte indretning med nordisk præg og fine detaljer er velbalanceret og formår at kombinere det moderne og det hyggelige på perfekt vis.

Er I glade for wellness, er huset her afgjort det rigtige valg. Ud over de lækre omgivelser, er der både sauna og spabad i det største af husets 2 badeværelser, hvor I kan tanke nye kræfter og nyde feriefreden ekstra meget. I stuen står også brændeovnen, som spreder hyggelig stemning og god varme i alle årets måneder.

Der er altså ingen tvivl om, at I kan læne jer tilbage og glemme den travle hverdag her – og de praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør ferien endnu mere enkel.

God terrasse og dejlig beliggenhed tæt på Vesterhavet

I kommer til at bo midt i den vestjyske natur med udsigt over sommerhuslandet. På den store, lukkede terrasse kan I nyde omgivelserne og den friske havluft i havemøblerne og liggestolene, og selv på dage med regnvejr kan I sidde udenfor under overdækningen. Til husets udstyr hører også en Weber kuglegrill.

Har I lyst til en udflugt, er der masser af muligheder i nærheden. Kun få minutters gang væk ligger det brusende Vesterhav, som indbyder til lange spadsereture langs vandkanten og drageflyvning på blæsende dage. Ligegyldigt årstid, vind og vejr; Stranden er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster!

Søndervigs centrum med indkøbsmuligheder, gode butikker og spisesteder ligger få minutters kørsel fra huset og er også let tilgængelig på cykel via den gode cykelsti, der strækker sig hele vejen fra Søndervig til Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5108

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus für 6 Personen. Strandnah gelegen, geschlossene Terrasse mit schönen Gartenmöbeln. Auch bei bedecktem Wetter kann man dank Heizstrahler unter der Überdachung einen gemütlichen Abend verbringen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus hat bei mir keine Wünsche offen gelassen und ich habe mich sehr wohl gefühlt.
Das man andere Ferienhäuser recht nah sehen kann, hat mich nicht gestört und gegen Abend habe ich die vorhandenen Jalousien herunter gelassen. Das Haus ist modern und hübsch eingerichtet und die geschlossene Terrasse ist super. Whirlpool und Sauna habe ich nicht genutzt. Es gibt 2 Stellplätze vor dem Haus und sogar noch eine Garage nebst Abstellraum. Der Weg zur Nordsee ist moderat – man muss zwar durch die Dünen – aber der Weg ist nicht sehr steil. Ich habe mich für diese Gegend entschieden um dem Silvesterlärm zu entfliehen – es gab zwar ein Feuerwerk und etwas Lärm, aber das war erträglich und ging nicht stundenlang. Vor allem knallte es nicht schon Tage davor. Ich würde dieses Haus sofort wieder buchen, aber leider ist es lange Zeit ausgebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sauber, wunderschön eingerichtet und die Nähe zum Strand ist großartig. Für Hundebesitzer top, da kein Teppich liegt und die Terrasse komplett eingezäunt ist. Auch unsere Eurasier haben sich sehr wohl gefühlt. Toll, dass so ein schönes Haus auch an Hundebesitzer vermietet wird.
Die Küche ist mit allem ausgestattet, was das Herz begehrt und die Betten sind sehr bequem.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.620
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...