Dejligt bjælkesommerhus på Lyngvejen i Klegod

3.5
3152
Lyngvejen 146, Klegod - Søg på husnr. H5115

På Lyngvejen i Klegod finder du dette hyggelige og velholdte bjælkesommerhus. Huset har en rigtig god beliggenhed i et naturskønt område bare 500 meter fra stranden. Huset er et ideelt valg for en større børnefamilie, der ønsker at bo i et komfortabelt hus i et attraktivt ferieområde.

Perfekt indrettet til børnefamilien

Det smukke bjælkehus på Lyngvejen er perfekt indrettet til en familie med børn. Husets største soveværelse er med dobbeltseng og er placeret ved badeværelset, som har en dejlig sauna. De resterende to værelser er med enkeltsenge og er placeret på den modsatte side af køkken- alrummet. På den måde kan I lave en forældre- og børneafdeling i huset.

Husets hjerte er det store køkken- alrum, som er placeret i husets midte. Indretningen er flot og lys. Her kan I sidde i stuen og nyde den flotte udsigt til lanskabet udenfor.

Nyd sommeren på terrassen

Udeliv og sommerhus hænger unægtelig sammen. Det er noget helt særligt at sidde ude og mærke solen i ansigtet og den friske luft i lungerne. Det hyggelige bjælkehus har en dejlig træterrasse, som ligger med direkte udgang fra husets stue. Her kan I tænde op i grillen og nyde en god middag eller ligge på langs i en liggestol og nyde solens stråler.

Lyngvejen ligger midt i et attraktivt ferieomårde

Lyngvejen ligger i Klegod, der er placeret midt mellem byerne Søndervig og Hvide Sande. Området er meget attraktivt på grund af sine smukke naturomgivelser. Her finder du strand, fjord, klitter, sand og blomstrende lyng i sensommeren. Og tager du turen til én af de to byer, så får du et hav af spændende aktiviteter at vælge imellem for hele familien. Fra vandski og surfing til shopping og lækker mad.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.800
Renoveret / Byggeår:1996 / 1961

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...