Sommerhus med ekstra danske kanaler, sauna, spa og lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 33, Klegod

- Sommerhusnr.: H5173
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Opstrupsvej 33 i Klegod ligger dette hyggelige, stråtækte sommerhus med plads til 6 personer og 2 hunde. Huset er veludstyret, så I skal ikke bekymre jer om at savne hverdagens små luksus. Midt i det vestjyske klitlandskab og med Vesterhavet mindre end en kilometer væk kan I nyde naturen dagen lang.

Lyst og velindrettet – opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler

Sommerhuset emmer af hygge og har en hjemlig atmosfære. Det lyse træloft giver en særlig varme til indretningen. Den behagelige varme er gulvvarmen i opholdsrummet også med til at sikre.
Huset er udstyret med en opvaskemaskine, vaskemaskine og en tørretumbler. De letter alle tre på de huslige pligter man ikke slipper for, når man er på ferie. Den kostbare ferietid kan I nu bruge på spille- og filmaftener ved brændeovnen i stedet.

Sommerhusets åbne indretning skaber ekstra hygge og det velintegrerede køkken med køkkenø gør det muligt for feriekokken at slå sig løs og samtidig tale med resten af familien.

Danske betalingskanaler

Huset har et lækkert fladskærms-tv, hvorpå I kan følge med i nyhederne, sporten og jeres yndlings realityserie. Der er adgang til både TV3, TV2 (herunder (Sport, News og Charlie). Også Kanal 4 og 5 er tilgængelige. 

To badeværelser med gulvvarme, sauna og spa

Sommerhuset er udstyret med 2 badeværelser og 6 sengepladser fordelt over 3 soveværelser. Begge badeværelser har gulvvarme og den ene af badeværelserne har sågar sit eget separate wellnessområde med spa og sauna. Planlæg en wellnessdag med ansigtsmasker, friske jordbær og noget koldt at drikke, så kan hverdagen bare komme an.

Stor afskærmet og lukket terrasse mod syd

Den afskærmede og lukkede terrasse er perfekt til børnefamilier og hundeejere. Med sikkerhed for, at ingen pludselig forsvinder fra grunden, kan man roligt slappe af. Mens du slapper af på liggestolen med en god bog, kan de små lege i sandkassen, som er placeret på terrassen.

Klegod er et smukt klit- og hedeområde, der tilbyder ren natur, gode vandre- og cykelstier samt en vidunderlig bred og spændende sandstrand i alle årets sæsoner. Med Lyngvig Fyr og Hvide Sande mod syd og Søndervig mod nord er der altid noget at opleve i nærheden.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5173

DE
D.
sagde , Deutschland

Praktisch eingerichtetes Haus ohne viel Schnickschnack. Alles da, was man braucht. Tolle, ruhige Lage in einer Sackgasse. Zentral zwischen Sondervig und Hvide Sande. Die eingezäunte Terrasse ist Klasse, gerade wenn man mit Hund reist. Der separate Schuppen bietet ausreichen Platz für Fahrräder und ist abschließbar. Wir hatten einen entspannten Urlaub und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein schönes vollkommen ausreichend ausgestattetes Ferienhaus in einer tollen Gegend. Wir machen schon seid über 20 Jahren Urlaub am Ringköbing Fjord. Das Ferienhaus ist wohlfühlend eingerichtet, wir mögen den hohen gestalterischen Holzanteil der dänischen Ferienhäuser.

DE
D.
sagde , Mol

Sehr geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus mit toller abgeschlossener Terasse in ruhiger Lage!
Tolle Küche in der es an nichts fehlt! Badezimmer mit Whirlpool usw. sind ebenfalls toll.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 2.492
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...