Velholdt kvalitetssommerhus med spabad og sauna i Klegod

4
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 4, Klegod

- Sommerhusnr.: H5179
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det populære ferieområde Klegod ligger dette skønne, velholdte sommerhus med plads til 6 personer. Her kan I holde en dejlig ferie med familien eller vennerne – i et charmerende stråtagshus, der både er udstyret med sauna, spabad, brændeovn og 2 badeværelser. Hunden er også hjerteligt velkommen her!

Indbydende og praktisk indretning med sauna, spabad og brændeovn

Det velholdte feriehus på Opstrupsvej 4 råder over en både indbydende og praktisk indretning. De 101 kvadratmeter fordeler sig på 3 soveværelser, 2 badeværelser – hvoraf det ene er indrettet med sauna og spabad – og et hyggeligt opholdsrum, hvor stue, køkken og spiseafdeling er lagt sammen til ét stort fællesrum.

Sommerhusets hjerte er det åbne opholdsrum, der med garanti kommer til at danne rammen om masser af skønne ferieminder. Her kan I samle hele ferieflokken til fælles madlavning, underholdende spilaftener og stille stunder foran den knitrende brændeovn, mens mørket falder på udenfor.

Udsigt til Ringkøbing Fjord fra stuen og 15 minutters gang til Vesterhavet

Fra stuen har I udsigt hele vejen til Ringkøbing Fjord, og om morgenen kan I overvære de smukke solopgange, når himlen forvandles til ét stort farvespil af lyserøde nuancer. Der er både en terrasse mod nordvest og sydøst, så I dagen lang kan følge solen rundt og slappe af i de komfortable havemøbler og liggestole. De lune aftener kalder bestemt på en grillmiddag under åben himmel!

I kommer til at bo kun 15 minutters gang fra Vesterhavet. Den endeløse, brede sandstrand indbyder altid til forfriskende gåture i den salte havluft med bølgebrus i baggrunden – det er ren wellness. Efter en god spadseretur langs vandet, kan I tage hjem og få varmen i feriehusets sauna eller spa.

Holmsland Klit – smukke og naturskønne omgivelser mellem hav og fjord

Holmsland Klit er et fascinerende område med masser af smuk natur, som kan udforskes helt tæt på via de små cykel- og vandrestier, der snor sig gennem klitlandskabet. Fra klittoppene har I udsigt til det mægtige hav på den ene side og den stille fjord på den anden.

Med ferieadresse i Klegod har I ikke langt til diverse indkøbsmuligheder. I højsæsonen kan I købe friskbagte rundstykker hos bageren direkte i Klegod, og ellers ligger de små byer Søndervig og Hvide Sande blot en kort køretur mod henholdsvis nord og syd. Her finder I alt fra indkøb og bageri til spændende forretninger af forskellig karakter.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5179

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus erfüllt alle Bedingungen für einen erholsamen, gemütlichen Dänemarkurlaub. Die Küche ist super mit allem Nötigen und Schönen ausgestattet. Das Badezimmer lädt mit Whirlpool und Sauna zum ausgiebigen Relaxen ein. Das Wohnzimmer ist sehr gemütlich eingerichtet. Lediglich der etwas weite Weg zum Strand ist mit kleineren Kindern etwas anstrengend.Die Umgebung mit den sanft geschwungenen Dünen, dem lebhaften Meer und dem tollen Strand ist sehr schön.

DE
D.
sagde , Hattersheim am Main

Das Ferienhaus ist geschmackvoll eingerichtet. Alles was man benötigt ist vorhanden. Insbesondere im attraktiven Badezimmer fühlt man sich sofort wohl. Die Möglichkeit, je nach Tageszeit auf einer der beiden Terrassen in der Sonne zu verweilen und die Natur zu genießen, ist sehr erholsam. Der Abstand zu den Nachbarhäusern ist angenehm, man hat seine Ruhe.Es handelte ich um eine ruhige Umgebung. Die Lage in der Nähe der Landstraße ist unproblematisch. Man hat auf beiden Terrassen ausreichend Ruhe und kann die Zeit genießen. Der etwas weitere Weg bis in die Dünen bzw. An den Strand ist kein Problem und eine angenehmer Spaziergang (15 Minuten bis ans Wasser).

DE
D.
sagde , Deutschland

Schon lange kein so gut eingerichtetes Ferienhaus gehabt! Alles mit Liebe zum Detail ausgestattet ♥️

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 2.000
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...