Luksushus med fjordudsigt, vildmarksbad og spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 212, Klegod

- Sommerhusnr.: H5198
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Luksushuset på Fladsbjergvej 212 i Klegod, der er bygget i 2021, har plads til 6 personer og udgør den perfekte feriedestination for familien eller vennegruppen, der vil på en fantastisk ferie i det vestjyske. I sommerhuset er der rig mulighed for afslapning i spabadet, udesaunen eller vildmarksbadet. Feriehuset har en stor, delvist overdækket terrasse med udendørs bruser og udsigt til Ringkøbing Fjord.

Terrasse med udesauna, vildmarksbad og udebruser

Den delvist overdækkede terrasse er uden tvivl et af de helt store højdepunkter ved sommerhuset på Fladsbjergvej 212, hvorfra I har en skøn udsigt til Ringkøbing Fjord. Her vil helt sikkert komme til at tilbringe mange timer under jeres ferie – lige fra den første kop kaffe om morgenen til den lækre grillmiddag om aftenen.

For at nyde solen når den bryder frem, kan I finde havemøbler og liggestole frem og lægge jer godt til rette på den åbne den af terrassen. Skulle I få brug for lidt tid i skyggen, eller skulle vejret ikke helt være med jer, kan I trække ind under den overdækkede del af terrassen og nyde ferien herfra.

Til alle jer, der elsker afslapning og forkælelse, er terrassen også det helt perfekte sted. Her finder I nemlig et lækkert vildmarksbad, som er fantastisk at sidde og slappe af i på alle tider af dagen – og især om aftenen under stjernehimmelen.

Vildmarksbadet er også den perfekte destination efter en tur i Vesterhavet eller som den perfekte afslutning på dagen. Inden I hopper i vildmarksbadet, kan I skylle jer under udebruseren, hvor både et varmt og et koldt bad er muligt. Derudover har huset også en skøn udesauna hvorfra I kan sidde og nyde udsigten og blive varmet igennem på en kold vinterdag. 

Moderne indretning med badeværelse med spabad 

I sommerhuset, der er bygget i 2021, vil I blive mødt af en moderne indretning, som alle vil føle sig godt tilpas i på ferien. Desuden er der i feriehuset et fantastisk lysindfald fra vinduespartierne, der skaber en skøn atmosfære og komplimenterer indretningen. Sommerhuset opvarmes af en energibesparende varmepumpe.

På sommerhusets 120 kvadratmeter er der 2 badeværelser med gulvvarme og 3 soveværelser. Det indendørs højdepunkt finder I på det store badeværelse, hvor I kan blive forkælet med lækker afslapning i det skønne spabad. Læn jer tilbage i det varme, boblende vand og nyd en stille, afslappende stund.

Feriehusets hjerte er det store opholdsrum, der forener køkken, stue og spisestue i ét. Det er det perfekte sted til hyggelige feriestunder med lækker mad og gode drikkevarer efterfulgt af sjove brætspil ved bordet og gode film i tv’et. 

Klegod – et skønt naturområde mellem Hvide Sande og Søndervig

Sommerhuset på Fladsbjergvej 212 er beliggende i det hyggelige ferieområde, Klegod. Herfra har I kun 900 meter til stranden og Vesterhavet, og det vil ikke tage jer mere end et kvarters tid at gå hertil. Når I returnerer til sommerhuset, kan I skylle sandet af fødderne under terrassens udendørs bruser, inden I rykker ind i udesaunaen.

I Klegod kan I opleve en masse skøn natur og et rigt dyreliv. Klegod ligger mellem Hvide Sande og Søndervig, som er to hyggelige feriebyer, der helt sikkert er værd at besøge. Her kan I også klare ferieindkøbene i byernes supermarkeder, og desuden byder begge byer på hyggelige specialbutikker og gode spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5198

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus mit moderner Ausstattung in toller Lage. Die Betten / Matratzen sind der Hammer! Selten in DK so gut gelegen

DE
D.
sagde , Deutschland

Urlaub im Traumhaus

Ein Ferienhaus mit Blick auf das Wasser. Modern eingerichtet, super Zimmeraufteilung und man findet immer einer Terrasse im Windschatten. 10 Minuten zu Fuß und man ist am wundervollen Strand – für die ganze Familie ein rundum perfektes Sommerhaus

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, modernes, gut ausgestattetes Ferienhaus in schöner Lage. Sehr gepflegt und sauber, tolle, teils überdachte, offene Terrassen rund ums Haus. Sondervig und Hvide Sande sind in wenigen Minuten mit dem Auto zu erreichen, den Strand erreicht man zu Fuß in rund 10 Minuten. Ein kleiner Bäcker ist in Sichtweite und schnell zu Fuß zu erreichen. Wir können das Haus absolut empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.500
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...