Hyggeligt sommerhus med sauna og dejlig, ugeneret terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 83, Klegod

- Sommerhusnr.: H5204
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus på Havklitvej 83 udstråler masser af charme med sin lyse og indbydende indretning. Huset er indrettet til 6 personer, og hunden er også velkommen. Der er blandt andet en sauna og en rigtig dejlig terrasse med afskærmning og en overdækket del, hvor I helt ugeneret kan nyde den friske luft.

Enkel og indbydende indretning med brændeovn og sauna

I vil hurtigt falde til i dette hyggelige sommerhus. Indretningen er enkel og indbydende med lyst træ på vægge og lofter, og opholdsrummet er åbnet op og kombinerer stue, køkken og spiseafdeling i ét stort fællesrum. I opholdsrummet står også husets brændeovn, som i klassisk sommerhusstil fylder rummet med varme og afslappende feriestemning. I et af soveværelserne er der desuden et bordfodboldbord, hvor I har rig mulighed for at tage en rask familieturnering og kåre dagens vinder.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, og derudover har huset både opvaskemaskine og vaskemaskine. I saunaen kan I tanke ny energi efter en dejlig feriedag med masser af frisk havluft.

Skøn og ugeneret terrasse med overdækket og afskærmet del

Den store terrasse er godt afskærmet på begge sider, så I helt ugeneret kan dase i solen eller grille lækker mad på en lun sommeraften. Der er tilmed en del, der både er afskærmet og overdækket – der er altså altid mulighed for at finde et læfyldt spot, og selv i regn og blæst kan I nyde den vestjyske natur, der omgiver sommerhuset.

Det brusende Vesterhav ligger kun 500 meter fra ferieadressen, og Klegod er et dejligt ferieområde med masser af flot natur og samtidig kun en kort køretur fra Søndervig mod Nord og Hvide Sande mod Syd. Her er masser af muligheder for at holde en varieret ferie, hvor I ud over at slappe af på terrassen blandt andet kan prøve kræfter med bowling og segway-kørsel i Søndervig, lystfiskeri ved fiskesøen i Klegod eller et besøg på Fiskeriets Hus i Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5204

D.
sagde , Danmark

Fantastisk velindrettet hus, der ligger fuldstændig privat i klitlandskabet, i yderste række. Masser af plads, lys & luft samt sauna. En helt fantastisk gårdhave hvor det er varmt selvom vestenvinden er frisk.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.600
Renoveret / Byggeår:2014 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...