Nyt og moderne feriehus med udespa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 252, Klegod

- Sommerhusnr.: H5207
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne sommerhus er færdigbygget i 2023, og i sommerhuset kan der bo 6 personer samt et kæledyr. Feriehuset byder på en moderne og lys indretning, og på terrassen finder I både en udespa samt udebruser. Fra sommerhuset er der heller ikke langt til det brusende Vesterhav, så I nemt kan tage en frisk dukkert og skynde jer tilbage til sommerhuset, skylle saltvandet af i udebruseren og derefter hoppe ind i varmen i feriehusets sauna.

Moderne og lys indretning samt beliggende på naturgrund

Sommerhuset på Fladsbjergvej 252 er beliggende på en stor grøn naturgrund i Klegod. Indendørs er sommerhuset moderne indrettet med lyse og behagelige møbler. Særligt hjertet af sommerhuset, køkkenalrummet, er lyst og indbydende. Her kan I samles om brætspil og fælles madlavning. I kan også slå jer ned i den behagelige sofa med en sjov familiefilm, imens I kan høre brændeovnens knitren i baggrunden. I kan også varme sommerhuset op med den energibesparende luft til luft varmepumpe.

Feriehuset har 3 gode soverum samt 2 badeværelser, som begge er med bruseniche og gulvvarme. På det ene badeværelse finder I endda også en dejlig sauna, hvor I kan læne jer tilbage og dampe af efter en dag på Vestkysten.

Feriehuset byder også på en masse praktisk udstyr i form af vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, mikroovn og meget mere.

Stor og flot, overdækket samt afskærmet terrasse

Fra både stue, værelser og badeværelser er der udgang til terrassen, som omringer feriehuset. På den store terrasse kan I både sidde i læ og overdækket på samme tid, så uanset vejrudsigten, kan I altid sidde på terrassen. Tag et hvil på feriehusets liggestole eller find grillen frem og tilbered en lækker middag derpå, som I kan nyde på terrassen i de behagelige havemøbler.

I kan også hoppe en tur i den varme udespa og nyde de grønne omgivelser omkring jer. Tag herefter et skyl i udebruseren på den nordlige side af feriehuset.

Fra sommerhuset er der blot 500 meter til Vesterhavet, hvor I kan tilbringe mange timer. Her kan I gå lange ture langs vandet, bygge sandslotte, samle flotte sten, prøve diverse vandsports eller tage en frisk dukkert i de brusende bølger. Fra sommerhuset er der også blot 5 kilometer til nærmeste indkøbsmulighed i Søndervig, så I hurtigt kan hoppe i bilen og køre dertil. Hvis I er friske, kan I også tage cyklen til Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5207

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist toll eingerichtet und hat uns super gut gefallen. Die Raumaufteilung ist toll und mit der Spielecke hatten unsere Kinder ihren Spass! Wir haben alles gehabt, was wir uns wünschten. Der Aussenbereich war wahrscheinlich noch nicht ganz fertig, da das Haus noch ganz neu war. Wenn dieser noch verbessert wird, ist das Haus eine absolute 10!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, schickes, gemütliches, gut ausgestattetes und aufgeteiltes Ferienhaus. Das Haus liegt super, es ist ganz ruhig, kein Durchgangsverkehr.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 3.071
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...