Godt lavenergihus med sauna og hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 3, Klegod

- Sommerhusnr.: H5239
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig dejligt lavenergi luksushus, udført i de bedste materialer. Skøn lukket terrasse – perfekt hvis du har småbørn eller din hund med. Fra øst terrassen er der kig til fjorden. Veludstyret, med bland andet boblebad og sauna.

Skønt sommerhus i gode materialer

Skønt sommerhus bygget i mursten og med stråtag på en 2.460 m2 stor naturgrund tæt på heden. Huset er et lavenergihus med energibesparende varmepumpe, som også kan bruges som Aircondition om sommeren. Der er 3 soveværelser, 2 værelser med en dobbeltseng i hver og et med 2 enkeltsenge. Desuden er der en hems med 2 madrasser. De 2 flotte badeværelser har begge en bruseniche og gulvvarme. I det store badeværelse er der desuden hjørnespa og sauna. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, mikroovn og fryser på 40 L. Spiseafdelingen ligger i forbindelse med køkkenet og med stuen grænsende op til. I stuen er der en brændeovn, et fladskærms-TV, en DVD og en radio m/CD-afspiller.

Klegod

Sommerhuset er placeret på en delvist afskærmet naturgrund i Klegod. Der er gode terrasser. Den store og lukkede terrasse mod syd er ideel for både børn, voksne og familiens hund. Her er desuden skønt at opholde sig på solrige dage. Mod øst er der en mindre terrasse, som er skøn at benytte til morgenkaffen, og hvor udsigten mod Ringkøbing Fjord kan nydes fra.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5239

D.
sagde , Ikast

Fint hus som fungerede efter hensigten, og levede op til forventningerne.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 2.460
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...