Lækkert kvalitetshus på fredelig grund med skøn udsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 89, Klegod

- Sommerhusnr.: H5252
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Flot og lækkert arkitekttegnet kvalitetshus, der er flot og højt beliggende på en fredelig naturgrund i Klegod. Udsigten er fantastisk og huset er skønt – perfekt til en mindre familie, som ønsker god kvalitet og masser af privatliv. Når man sidder ved spisebordet, føler man sig ét med naturen.

Kvalitetshus på en fredelig og skøn og kuperet naturgrund

Et rigtigt lækkert kvalitetshus i Klegod for familien, som ønsker en ferie i flotte omgivelser. Området, som dette feriehus er beliggende i, er vidunderligt. Det kuperede klitlandskab er både smukt og barskt på samme tid, og der er langt mellem husene ud til det fredede areal. Vesterhavet er kun få minutters gang fra huset, og en tur langs stranden med børn og hund er jo lig med ægte ferie. En tur til Hvide Sande er også populært, ikke kun for lystfiskere, men også for dig, der gerne vil opleve byens restauranter og butikker, som altid er et besøg værd.

Udsigten fra både hus og terrasse er intet mindre end fantastisk

Meget få huse har så unik en beliggenhed som dette hus. Der er ikke kun beliggende i yderste klitrække, men det er også højt placeret, så du har en smuk udsigt. Mod vest og mod nord er der klitter så langt øjet rækker, og mod øst er der et flot blik over Ringkøbing Fjord. De store vinduespartier og loft til kip giver et vidunderligt lys i huset samt følelsen af, at du næsten er helt alene i landskabet. Der er terrasse hele vejen rundt om huset, så du nemt kan finde en god plads i sol og læ.

Mange spændende detaljer i huset

Indvendigt er huset fyldt med flotte og spændende detaljer. Brændeovnsindsatsen er placeret i væggen som et møbel og spreder både hygge og varme. Har du børn med, er hemsen et velegnet sted for leg og hygge. De gode soveværelser er rummelige, hvilket det lækre badeværelse også er. Der er gulvvarme overalt og huset er topisoleret og derfor ikke dyrt at opvarme.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5252

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt einmalig zwischen Fjord und Nordsee in den Dünen. Es ist eine Freude den Verlauf des Tages und die einhergehenden wechselnden Lichtverhältnisse durch die zahlreichen Panoramafenster zu beobachten. Das Haus war sehr sauber und gepflegt und ist außergewöhnlich hochwertig und stilvoll ausgestattet.

Einzige Nachteile: es gibt keinen Wäschetrockner und der nahe öffentliche Zugang zum Strand lädt Spaziergänger zum gucken durch die großen Fenster ein…


Esmark sagde
Hallo Till, wenn du bei deinem nächsten Aufenthalt einen Wäscheständer vermisst, dann komm gerne in unser Büro. Wir haben ein kleines Lager und können mit vielen Dingen aushelfen :) Liebe Grüsse, Sandra von ESMARK Hvide Sande
DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage und der Blick in alle Himmelsrichtungen des Hauses sind unbeschreiblich. Wir uns eines der schönsten Häuser bisher . Wir haben es im nächsten Jahr schon 2x wieder gebucht

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön. Die Bauweise und die Einrichtung sind hochwertig. Die Lage ist sensationell schön.
Wir haben schon wieder reserviert.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:112 / 3.237
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...