Lyst Feriehus med ugeneret beliggenhed – tæt på stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kræ Degns Vej 48, Klegod

- Sommerhusnr.: H5368
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Smagfuldt, moderne og utrolig lækkert feriehus med mange smukke detaljer, der vidner om godt håndværk. Her får du de bedste rammer for en vellykket ferie, hvad enten I er parret, der vil forkæle jer selv, eller familien der søger et skønt feriehus til nogle fantastiske ferieminder.

Feriehus tæt ved stranden – nyd ferien i de bedste rammer

Feriehuset er bygget i høj kvalitet fra ende til anden, og samtidig er det rigtigt godt og funktionelt indrettet.

Feriehusets hjerte er den store stue med loft til kip og med en hems i begge sider, hvor ungerne vil elske at opholde sig i sækkestolene med en god film på fladskærmen. I stuen er der et kæmpe vinduesparti mod vest – det giver både et fantastisk lysindfald og en dejlig udsigt over klitterne.

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og det indeholder alt, hvad der skal bruges for at tilberede feriens dejlige måltider. Her er også kæmpe vinduesparti mod øst, hvor det flotte lysindfald strømmer ind.

Huset har 3 gode soveværelser, og 2 gode badeværelser, det ene med spabad og sauna.

Dejlig beliggenhed ud til det fredede klitareal

Feriehuset har en fantastisk ugeneret beliggenhed ud til de fredede klitarealer. Så langt øjet rækker kan marehalmen og klitterne nydes, og der er kort afstand til Vesterhavet. Huset ligger højt på en kuperet klitgrund, hvor der hele dagen kan findes både sol og læ bag de kuperede klitter.

De lange grillaftener kan tilbringes på husets gode terrasser, mens solnedgangen nydes over klitterne.

Kort afstand Hvide Sande strand og by

Fra feriehuset er der kun ca. 7 km til havnebyen Hvide Sande. Frisk fisk, liv på havnen, udsigt til Vesterhavet og over fjorden, og en af Danmarks bedste badestrande byder jer velkommen i Hvide Sande. Her er byliv og gode fiskerestauranter, der har åben året rundt. 7 km i den anden retning findes den kendte badeby Søndervig. Søndervig er også året rundt et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5368

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und geräumiges Reetdachhaus in guter Lage in Strandnähe. Neben 2 Duschbädern ist auch eine Whirlpoolwanne sowie eine Sauna vorhanden. An kalten Tagen sorgt ein Kaminofen für Gemütlichkeit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt sehr ruhig direkt an den Dünen und strandnah, es ist eine gute Hausaufteilung für 2 Paare.

DK
D.
sagde , Danmark

Super lækkert og hyggelig
feriehus,med en rigtig god indretning, der ligger i helt fantastiske omgivelser i Klegod

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 3.000
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...