Lyst, hyggeligt sommerhus med shelter, udebruser og udebadekar

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 28, Klegod

- Sommerhusnr.: H5437
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Roligt beliggende i det smukke klit- og hedelandskab, kun 450 meter fra Vesterhavet, venter dette skønne, lyse feriehus på Fladsbjergvej 28 på jer! Sommerhuset blev renoveret i 2022 og er smagfuldt indrettet med plads til 6 personer. Et udendørs badekar, et shelter til at sove udenfor og et separat anneks med sovepladser til 2 personer er alt sammen til rådighed i dette skønne feriehus.

Smagfuld indretning – pejs og varmepumpe sikrer behageligt indeklima

Det lyse og stilfuldt indrettede feriehus er perfekt til jer som familie og tilbyder plads på op til 6 personer. Der er 2 soveværelser med dobbeltseng i hovedhuset. Der er endnu et soveværelse med 2 enkeltsenge i det ekstra anneks (8 m2) – perfekt til større børn, der ønsker at være lidt for dem selv.

Både den traditionelle brændeovn og moderne varmepumpe sørger for et behageligt indeklima og er samtidig med til at spare på varmeregningen. Efter en dejlig dag ved stranden kan I sidde og nyde flammerne fra brændeovnen, mens I kigger ud på naturen lige udenfor.

Skøn delvis overdækket terrasse med shelter, udebruser og udendørs badekar!

Et af feriehusets absolutte highlights er det udendørs shelter, som ligger ved siden af terrassen og giver jer mulighed for at sove under åben himmel – gå endelig ikke glip af denne oplevelse!

Terrasseområdet er stort og velindrettet. Den delvist overdækkede terrasse giver jer mulighed for at tilbringe meget tid i den friske luft og for at være udendørs så meget som muligt, selv i dårligt vejr. Højdepunkterne her er den udendørs bruser og badekarret, som er mobilt og kan flyttes til det sted, I måtte foretrække. Derudover er der et shelter ved feriehuset, og er I friske og modige, kan I derfor overnatte udenfor i denne.

Smuk, naturlig og rolig beliggenhed på Holmsland Klit i Klegod

Feriehuset i Klegod ligger midt på Holmsland Klit, som er en smal landtange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan I opleve smukke solopgange over fjorden og spektakulære og farverige solnedgange ved havet.

De gode cykel- og vandrestier giver jer mulighed for at udforske de smukke omgivelser – gå mod syd til Lyngvig Fyr eller mod nord til Søndervig, hvor I kan spise en lækker is eller gå på restaurantbesøg. Glæd jer til en smuk og afslappende tid ved den danske Nordsøkyst og forkæl jer selv med en lille pause fra hverdagen.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5437

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr liebevoll und gemütlich eingerichtetes Haus, in dem man sich auch bei Regenwetter wohlfühlen kann und möchte. Die Küche ist top ausgestattet, das Bad super schön und schlicht, die Betten bequem und der Kamin ein Traum. Wir haben die Zeit im Haus und auf der teil-überdachten Terrasse bei jedem Sonnenstrahl genossen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und sehr helles Haus, in dem wir mit kleinem Kind einen entspannten Urlaub hatten. Wir waren im Winter dort und konnten das Haus bei -9° gut mit dem Holzofen heizen, es scheint gut
gedämmt zu sein, Wärmepumpe ist natürlich auch vorhanden.
Die Küche ist modern mit Induktion und es hat bis aus eine Teekanne an nichts gefehlt.
Die Betten sind jedoch sehr schmal, und das Bett im Kinderzimmer nur 180cm lang. Mit mehr als zwei Erwachsenen wird es schon schwieriger.
Es sind sehr viele Spielsachen vorhanden, man muss nichts mitnehmen.
Das Haus wird unter unseren Favoriten gespeichert, werden sehr gerne wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes kleines Ferienhaus. Für vier Personen super, zu sechst wäre es uns zu eng gewesen.
Das Haus ist frisch renoviert und sowohl außen und innen wirklich schön!
Die Küche ist super ausgestattet, uns fehlte nichts.
Das Bad ist ein wenig eng und eine Steckdose im Bad fehlte uns. Das hat ubs aber nicht groß gestört.
Unsere Kinder haben sich sehr über die vielen Kinderspielsachen gefreut!
Wir hatten eine tolle Woche in dem Haus!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 1.642
Renoveret / Byggeår:2022 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...