Moderne sommerhus med udespa i Vestjylland

5
icon
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 30, Klegod

- Sommerhusnr.: H5464
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Lækkert sommerhus opført i 2023 på naturgrund i Klegod, Vestjylland. Sommerhuset byder på store rum, hvor der er god plads til hele familien. Rundt om feriehuset findes dejlige terrasser, der er perfekte til de lune sommeraftener. Her finder I også udespaen, som skaber ægte afslapning og feriestemning. Ved sommerhuset er der endvidere mulighed for at oplade jeres bil, såfremt eget kabel medbringes.

Feriehus med rummelighed og plads til hele familien

Det fantastiske sommerhus kan danne rammerne for den skønneste ferie for 6 feriegæster, og I vil hurtigt føle jer hjemme. Feriehuset på 120 m2 er funktionelt indrettet med store værelser og højt til loftet. Planløsningen byder på tre gode soverum, hvoraf to er indrettet med dobbeltseng og det sidste med to enkeltsenge, to badeværelser samt et fantastisk køkkenalrum. Køkkenalrummet og stuen ligger i åben forbindelse og kan betegnes som feriehusets hjerte; her er nemlig plads til hygge sammen og hver for sig. Her kan I slappe af på sofaen med jeres yndlingsserie, som streames via sommerhusets Chromecast, mens der gøres klar til et lækkert måltid i køkkenet. Fra køkkenalrummet er der udgang til en skøn og delvist overdækket træterrasse, hvor I kan nyde måltidet efterfulgt af god vin langt ud på aftenen i de lune aftentimer.

Ferie med udendørs afslapning og en masse hygge

Udendørsarealet er fyldt med forskellige hyggekroge, hvor der altid er mulighed for at finde et sted med både læ og solskin. Grunden er omringet af mange træer, således I kan mærke den skønne natur og stadig føle at I befinder jer i fredelige omgivelser. 

Udover den dejlige træterrasse i nordvest finder I en stor, afskærmet terrasse på feriehusets vestlige side. Her er plads til privatliv, og I vil finde liggestole, havemøbler og hvad der ellers er brug for i de varme solskinstimer.

Efter at have ligget hele dagen i solen ved Vesterhavet kan udebruseren hjælpe med at køle jer ned. For at blive helt rolig og varm i kroppen kan I gøre brug af udespaen. Fra udespaen kan I rigtig slappe af og nyde de skønne omgivelser, hvor marehalmen roligt vifter. Ligesom i de mange andre kroge, kan I her sidde i læ, som træerne rundt på grunden skaber.

Midt på den jyske hede, og alligevel nær byerne Hvide Sande og Søndervig

750 meter fra sommerhuset ligger de hvide sandstrande, som er et besøg værd – Om I vil bade eller ej. Tag strandhåndklæderne under armen og oplev sandstranden langs Vesterhavet.

Opstrupsvej er placeret mellem den lille charmerende havneby Hvide Sande og sommerbyen Søndervig. Begge byer er forbundet med gode cykelstier i det fantastiske landskab, blandt andet Baggers Dæmning. Begge byer har gode indkøbsmuligheder og emmer af liv og feriestemning. Der er mange butikker, restauranter og aktiviteter at opleve begge steder. Blandt andet er der gode muligheder for surfing, fiskeri og i sommerperioden ofte musikarrangementer.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5464

DE
D.
sagde , Deutschland

Das sehr neue und sehr hell und freundlich eingerichtete Ferienhaus hat eine offene Küche mit angrenzenden Wohn- und Essbereich. Mehrere Zu- und Ausgänge ermöglichen einen direkten Zugang von allen Seiten des Hauses. Die überdachte Terasse hat eine gute Ausrichtung um nachmittags etwas Sonne zu bekommen und schützt, falls die Sonne einmal nicht scheinen sollte. Die Raumaufteilung ist hervorragend gelöst und bietet Platz für mehrere Personen oder die größere Familie. Für Kinder ist die toll ausgestattete Hems ein willkommener Rückzugsort zum entspannen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.001
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (72 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...