Dejligt sommerhus med sauna i Klegod

3.5
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 153, Klegod

- Sommerhusnr.: H5469
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Havklitvej 153 i Klegod kan en familie eller vennegruppe samles til en ferie i dette dejlige sommerhus. Her er der plads til op til 6 personer, der kan se frem til at holde en ferie, hvor I kan nyde masser af afslapning i saunaen. I sommerhuset er I desuden velkomne til at have 1 hund med. Sommerhuset ligger kun 450 meter fra Vesterhavet, og kører I i el-bil, kan I lade den op i sommerhusets ladestik til el-biler.

Slap af i saunaen

Der er lagt op til masser af afslapning, når I holder ferie i sommerhuset på Havklitvej 153 i Klegod. Her venter jer nemlig en skøn sauna, hvor I kan nyde afslappende stunder i den dejlige varme, hvor I virkelig kan komme helt ned i gear.

I kan også nyde en tur i saunaens varme efter en tur ved stranden eller efter en lang gåtur, så I kan få varmen igen.

Hyggelig indretning med alrum og hems

Sommerhuset rummer en hyggelig indretning, og I kommer helt sikkert til at føle jer hjemme her. Alrummet udgør sommerhusets hjerte, hvor I virkelig kan nyde hinandens selskab i løbet af jeres ferie i Klegod.

Alrummet forener køkkenet med stuen og spisepladsen, og derfor har I mulighed for at være sammen om at lave mad, se film og meget mere. Derudover kan I også nyde hinandens selskab, selvom I laver forskellige ting i alrummet. Om I laver noget sammen eller hver for sig, sørger brændeovnen for at fuldende feriestemningen.

Fra alrummet er det desuden muligt at kravle op på en hems, og den vil uden tvivl blive et sikkert hit blandt feriens yngste gæster.

I det 89 kvadratmeter store sommerhus har I 3 gode soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i efter en dejlig feriedag. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng, det andet soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge, mens det tredje er indrettet med en etageseng.

Flere terrasser

Sommerhuset har 2 terrasser, som I kan rykke ud på, når ferievejret byder på solskin. Den ene terrasse vender mod øst, og her kan I starte jeres dag med en kop kaffe, mens resten af ferieflokken stadig sover.

Den anden terrasse vender mod vest, og her kan I blandt andet samles om aftenen til aftensmaden, som I kan tilberede på grillen. På terrasserne har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan finde jer til rette i.

Blot 450 meter til Vesterhavet

Der er kun 450 meter til Vesterhavet fra jeres ferieadresse på Havklitvej 153 i Klegod. Derfor kommer det heller ikke til at tage jer lang tid at nå frem til de smukke sandstrande og brusende bølger. Uanset årstiden er det værd at tage ud at opleve Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5469

DE
D.
sagde , Deutschland

Lichtdurchflutetes, freundliches Ferienhaus mit praktisch und gleichzeitig warm eingerichteten Wohnbereich und kuscheligen Schlafzimmern.
Sehr Empfehlenswert…Ihr Esmarkteam

DK
D.
sagde , Danmark

Skønt sommerhus med hyggelig indretning. Flere gode terrasser

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist wunderbar gelegen , sehr schön die Abschirmung zur Straße und den Nachbarhäusern mit den wilden Rosen.
Es ist ein rel. großes Ferienhaus mit genug Platz , auch für Kinder . Die Ausstattung mit allem Notwendigen ist vollkommen ausreichend.
Ein schöner großer Fernseher vervollständigt den guten EindruckSoverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 2.001
Renoveret / Byggeår:2016 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...