Strandnært sommerhus i Klegod med brændeovn og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 278, Klegod

- Sommerhusnr.: H5484
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 450 meter fra det fascinerende Vesterhav finder I dette hyggelige, renoverede sommerhus til 6 personer. Sommerhuset indbyder til masser af afslapning med blandt andet brændeovn og sauna, og I får et alsidigt uderum med terrasse mod både øst og vest – og gynge og sandkasse til familiens yngste.

Klassisk sommerhusferie i Klegod med sauna, brændeovn og varmepumpe

Det lille feriehus på Fladsbjergvej 278 inviterer jer på en klassisk sommerhusferie i Klegods naturskønne omgivelser. Et oplagt valg til en familieferie i det vestjyske – langt væk fra den travle hverdag.

I vil blive mødt af et hyggeligt indre, der løbende er blevet og fortsat bliver renoveret. Her er der lagt vægt på, at I skal have de bedste forudsætninger for at slappe af og komme helt ned i gear. Sæt jer for eksempel godt til rette i sofaen med en god bog, mens ilden fra brændeovnen knitrer i baggrunden, eller aflæg feriehusets sauna et besøg. Her kan I hurtigt få ladet batterierne op igen efter en dejlig dag i den friske luft.

For at sikre, at I har en behagelig rumtemperatur hele året rundt, er sommerhuset udstyret med en energibesparende varmepumpe. I køkkenet sørger opvaskemaskinen for, at oprydningen efter middagen hurtigt er overstået, og som endnu et praktisk indspark råder feriehuset over en gratis internetforbindelse.

Alsidigt uderum med flere terrasser og naturskøn beliggenhed 450 meter fra havet

Klegods naturskønne omgivelser skal selvfølgelig nydes på ferien, og det alsidige uderum giver jer mulighed for at nyde udsigten til ferieområdet året rundt. Mod øst finder I en både afskærmet og overdækket terrasse, hvor I altid kan finde ly og læ, og når solen står højt på den blå himmel, kan I rykke vestpå, hvor en afskærmet terrasse venter jer.

Til glæde for børnene er der både sat gyngestativ og sandkasse op på naturgrunden, og de er dermed godt underholdt, mens I holder øje med dem fra liggestolene eller tilbereder aftensmaden på grillen.

Beliggenheden på Fladsbjergvej i den nordlige del af Klegod er rigtig skøn. Her bor I midt i det flotte, lyngklædte ferieområde og kun 450 meter fra stranden. Et besøg ved vandet er altså oplagt, ligegyldigt hvornår på året, I holder ferie. Kun et par kilometer skiller jer desuden fra diverse indkøb og cafébesøg i den nærliggende ferieby, Søndervig, som også byder på oplevelser for både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5484

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön eingerichtetes Ferienhaus in toller Umgebung und Lage: zum Strand 7 min und zum Bäcker 10 min Fußweg!
Die Küchenausstattung ist prima, das Bad erst ein wenig gewöhnungsbedürftig, aber auf den zweiten Blick einfach praktisch. Wohn- und Essbreich sind hell und freundlich und ziemlich gemütlich.
Die Schlafzimmer zweckmäßig eingerichtet mit kleinen Details, wie Wandablagen.
Alles in allem für eine Familie mit 2 Erwachsenen und zwei Kindern sehr zu empfehlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön eingerichtetes Ferienhaus in Strandnähe, in dem es an nichts gefehlt hat. Wir kommen gerne wieder und haben die Zeit vor Ort genossen!

DE
D.
sagde , Hagen

Das Haus hatte Alles, was man für den Urlaub benötigt. Frisch renoviert, neue Betten, neue Böden, neue Küche, tip top für den Preis.Das Haus befindet sich in ruhiger Lage, die 400m zum Strand sind super zu bewältigen u kommen einem viel kürzer vor.Einkaufsmöglichkeiten mit dem Auto in ein paar Minuten zu erreichen. Einmal über die Straße u man kann seine Frühstücksbrötchen kaufen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.803
Renoveret / Byggeår:2021 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...