Moderne feriehus med sauna og udendørs spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 42, Klegod

- Sommerhusnr.: H5499
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I alt kan 6 personer tilbringe en dejlig ferie tæt på naturen i dette moderne feriehus. Sommerhuset på Opstrupsvej 42 blev bygget i 2019 og er udstyret med mange faciliteter både indendørs og udendørs: Saunaen og luksus-udespaen sørger for afslapning. Hårde hvidevarer som opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine sørger for alt det praktiske.

Ved huset er der mulighed for opladning af el-bilen, såfremt man medbringer eget kabel.

Åben indretning med brændeovn 

I sommerhusets veludstyrede køkken er der masser af plads til madlavning sammen med hele familien. Imens opvaskemaskinen klarer oprydningen, kan I trække ud i opholdsrummet, hvor brændeovnen året rundt udstråler en dejlig varme. De høje lofter, lyse trævægge og store vinduer skaber en åben og moderne stemning, som samtidig værner om følelsen af sommerhusferie.

Feriehuset råder over 1 badeværelse med gulvvarme og adgang til saunaen. Børnene kan trække sig tilbage på hemsen, hvor der ligger ekstra madrasser.

Afslapning i sauna og i udespa på afskærmet terrasse

På den afskærmede terrasse finder I det luksus-udendørs-spabad. En tur i udespaen kan kombineres med nogle timer i saunaen for at få kroppen helt ned i gear. Ved feriehuset ligger også en lukket terrasse – perfekt til familiens børn. Hvis tøjet bliver beskidt, klarer vaskemaskinen og tørretumbleren nemt tøjvasken.

Skulle vejret være er mindre godt, kan I sætte jer i læ på den overdækkede del af terrassen eller gå på opdagelse på den store naturgrund. 

Dejlig naturgrund i Klegod ikke langt fra Vesterhavet

Sommerhuset ligger på en 2.000 m2 naturgrund, 700 meter fra stranden og Vesterhavet. Efter en kort biltur kan I købe ind i Hvide Sande, hvor I også har mulighed for at tage på havnerundfart eller fiskeauktion. Mod Nord ligger feriebyen Søndervig med sine restauranter og mange aktivitetsmuligheder som Segway, bowling og minigolf.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5499

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein sehr gepflegtes sauberes Schmuckstück …Die Einrichtung ist geschmackvoll ohne viel Schnickschnack ..Die Küche bietet alles was man braucht ..Auch die Bar mit großem Kühlschrank im Aktivitätenraum echt toll .
Wir waren fünf Erwachsene die sich alle super wohlgefühlt haben .
Draußen gab es auf den vielen Terrassen rund ums Haus viele Sitz und Liegemöglichkeiten und eine schöne Auswahl an Gartenmööbeln .Eine schön gepflegte Außenanlage.
Das zweite Bad war in der Beschreibung leider nicht aufgeführt aber wir haben uns darüber echt gefreut .
Mit Abstand das schönste gemütlichste sauberste Haus welches wir bisher hatten .

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geräumiges Haus mit perfekt ausgestatteter Küche!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das von uns gebuchte Ferienhaus hat uns sehr überzeugt. Jegliche Annehmlichkeiten standen zur Verfügung. Siehe Ausstattung. Der Rasen war gepflegt.Viele Spielgeräte waren vorhanden und konnten genutzt werden. Die Küche überzeugte durch die Ausstattung und das Vorhandensein einiger Vorräte, wie Gewürze und Ähnlichem. Der Wohnraum war sehr großzügig und gemütlich.Die Umgebung gefiel uns ausnehmend gut. Der Strand war schnell zu erreichen und die einzelnen Häuschen in den Dünen sahen sehr hübsch aus. Mit einem Helicopterrundflug konnten wir wunderbar das Gebiet erkunden. Herrlich. Der Leuchtturm und das Wikingerdorf bildeten die Höhepunkte unserer Urlaubsreise.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...