Et flot feriehus med stråtag på naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon
Lyngvejen 118, Klegod - Søg på husnr. H5506

Et flot og fuldmuret feriehus med stråtag i Klegod. Det ligger på en naturgrund få minutters gang fra Vesterhavet. Tilladt at medbringe hund, og der er gratis internet. Huset er bygget i gode materialer og passer godt ind i omgivelserne. Der er praktiske klinkegulve med gulvvarme overalt. Huset bliver opvarmet med oliefyr.

Et flot feriehus med stråtag i Klegod, få minutter fra havet

Huset er indbydende og fremstår samtidigt moderne og rustikt. Der er praktiske og rengøringsvenlige klinkegulve, stort dejligt lyst køkken-alrum, og huset er indrettet i nordisk stil. De 3 værelser er rummelige, så en familie har god plads. Vaskemaskine og tørretumbler er placeret i udhuset. Huset er velegnet til familien, som vil sætte pris på området Klegod.

En ægte naturgrund med marehalm som svajer i vinden

Der er terrasse hele vejen rundt om feriehuset, så I altid har mulighed for at finde læ og sol og nyde morgenkaffen i øst eller grille i vest. Sommerhuset ligger kun få minutters gang til Vesterhavet, og den friske havluft fornemmes tydeligt fra terrasserne.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.508
Renoveret / Byggeår:2017 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...