Et flot feriehus med stråtag på naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 118, Klegod

- Sommerhusnr.: H5506
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et flot og fuldmuret feriehus med stråtag i Klegod. Det ligger på en naturgrund få minutters gang fra Vesterhavet. Tilladt at medbringe hund, og der er gratis internet. Huset er bygget i gode materialer og passer godt ind i omgivelserne. Der er praktiske klinkegulve med gulvvarme overalt. Huset bliver opvarmet med oliefyr.

Et flot feriehus med stråtag i Klegod, få minutter fra havet

Huset er indbydende og fremstår samtidigt moderne og rustikt. Der er praktiske og rengøringsvenlige klinkegulve, stort dejligt lyst køkken-alrum, og huset er indrettet i nordisk stil. De 3 værelser er rummelige, så en familie har god plads. Vaskemaskine og tørretumbler er placeret i udhuset. Huset er velegnet til familien, som vil sætte pris på området Klegod.

En ægte naturgrund med marehalm som svajer i vinden

Der er terrasse hele vejen rundt om feriehuset, så I altid har mulighed for at finde læ og sol og nyde morgenkaffen i øst eller grille i vest. Sommerhuset ligger kun få minutters gang til Vesterhavet, og den friske havluft fornemmes tydeligt fra terrasserne.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5506

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Haus, nah am Strand

DE
D.
sagde , Deutschland

Absolut tolles Haus, es hat an nichts gefehlt. Hätte sofort wieder gebucht, wenn es zur Verfügung stehen würde

DE
D.
sagde , Hamburg Ottensen

Endlich mal ein geschmackvoll eingerichtetes Haus. Die Möbel sind zwar schon etwas abgenutzt, aber das hat uns nicht gestört. Sehr geräumiges und super gelegenes Haus mit gut ausgestatteter Küche. Einziger Wermutstropfen war die Außenbeleuchtung die nicht abgeschaltet werden konnte und leider direkt ins Schlafzimmer leuchtet. Zudem ist das Haus durch die Schiebetüren sehr hellhörig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.508
Renoveret / Byggeår:2017 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...