Velholdt sommerhus med indhegnet græsplæne, 2 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Milevej 23, Klegod

- Sommerhusnr.: H5510
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt og meget velholdt lille sommerhus, med fin og rolig beliggenhed. På den store, delvist afskærmede plænegrund er der masser af mulighed for leg og boldspil på en dejlig varm sommerdag midt i den vestjyske natur. Her er plads til 5 personer og 2 hunde tilladt! Både baghaven og terrassen er komplet indhegnede og lukkede, så hunden og børnene kan lege frit rundt.

God og praktisk indretning

Dette velholdte sommerhus har plads til 5 personer. Der er 3 separate soveværelser, hvoraf 1 er med dobbeltseng, 1 med enkeltseng og det sidste værelse med 2 enkeltsenge. Der er et godt badeværelse med indgang til sauna. Den hyggelige opholdsstue ligger i forbindelse med køkkenet. Stuen er bl.a. udstyret med brændeovn, Smart TV, dvd og musikanlæg.

Dejlig plænegrund med lukket baghave og terrasse 

Huset ligger på en stor plænegrund hvor der er rig mulighed for at børnene kan løbe rundt og lege. Her er både gynge og sandkasse. Grunden er delvis afskærmet med store træer. En super skøn terrasse der går fra huset og over til det lille udhus. Der hører både et lille udhus og en carport til dette velholdte sommerhus. Både baghaven og terrasse er lukket af, så ingen stikker af uden opsyn.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5510

D.
sagde , Danmark

Da der tilsyneladende ikke ryges meget i selve huset – så få ændret status til et ikke-ryger hus!!
Jeg savnede at der havde stået i teksten at der var tale om et rygerhus – indrømmet, der var et symbol for ryger, men helt ærligt, så er det mange år siden vi har oplevet, at det var noget vi skulle være opmærksomme på.Det er et rigtigt fint velholdt sommerhus, pænt møbleret, funktionelt køkken. Dejligt med den indhegnede have når man medbringer sin hund.

D.
sagde , Randers NV

Super lækkert. Rent og pænt og gode senge.
Vil gerne leje det igen – og vi har noteret adressen ned.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2012 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...