Sommerhus til 10 personer med sauna, spabad og aktivitetsrum

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 208, Klegod

- Sommerhusnr.: H5587
10 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Leder I efter et sommerhus til den næste store familieferie? Dette hyggelige feriehus på Fladsbjergvej 208 i Klegod har plads til 10 personer og indeholder flere fede faciliteter for både store og små – blandt andet et stort spabad, sauna og aktivitetsrum med fitness, bordfodbold og airhockey. Op til 2 hunde er velkomne i ferieboligen.

Moderniseret sommerhus med wellness og aktivitetsrum

Det charmerende træsommerhus er i 2018 blevet moderniseret, og det er nemt at se, at der i indretningen er lagt vægt på, at I skal føle jer godt tilpas. De lyse vægge og lofter og store vinduespartier skaber en venlig atmosfære i huset, og med en energibesparende varmepumpe er I sikret en behagelig temperatur hele året rundt.

Blandt sommerhusets faciliteter finder I helt sikkert noget for enhver smag. Det store spabad med plads til 6 personer og saunaen bliver et sikkert hit blandt de wellnessglade gæster, og mens der bliver slappet af i varmen, kan de aktive familiemedlemmer slå sig løs i aktivitetsrummet i annekset, der både indeholder bordfodbold, airhockey og flere fitnessmaskiner.

Rent praktisk er sommerhuset udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så de huslige pligter hurtigt er overstået. Både stuen og alle soveværelserne er udstyret med smart-tv i form af Chromecast, så alle uden problemer kan streame deres yndlingsfilm og -serier på ferien.

Flere gode terrasser og legemuligheder på grunden

Der er terrasse næsten hele vejen rundt om feriehuset – både en åben, lukket, afskærmet og overdækket del. Der er altså både mulighed for at slappe af i skyggen eller nyde solens stråler i liggestolene.

På græsplænen er der legemuligheder for både store og små med fodboldmål, gyngestativ og sandkasse. Måske skal de voksne udfordres til en fodboldturnering i det gode vejr – eller også kan I se til, mens aftensmaden tilberedes på feriehusets grill?

Sommerhuset på Fladsbjergvej ligger små 15 minutters gang fra Vesterhavet, og cirka 7 km fra både Søndervig i nordlig retning og Hvide Sande i sydlig retning. Desuden er der kort vej til fiskesøen i Klegod.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 1.741
Renoveret / Byggeår:2018 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...