Charmerende sommerhus med 2 hunde tilladt kun 500m fra vandet

3
icon
icon
icon

Kræ Degns Vej 23, Klegod

- Sommerhusnr.: H5687
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 500 meter fra det brusende Vesterhav finder I dette hyggelige sommerhus til 4 personer. Det velindrettede hus har med sine mange små detaljer – og den klassiske brændeovn – en helt speciel charme over sig, og med 2 hunde tilladt behøver ingen familiemedlemmer at blive hjemme.

Ægte sommerhusferie med brændeovn

Det lille sommerhus på Kræ Degns Vej 23 er helt ideelt til den lille familie eller en romantisk parferie i det vestjyske. De lyse farver og loftet i kip gør omgivelserne rummelige og imødekommende, og de mange små detaljer i indretningen tilfører huset en helt speciel charme.

Det kombinerede køkken og stuerum er husets hjerte og bliver familiens mødested. Her kan I nyde det gode selskab med lækre feriemiddage, kortspil ved spisebordet og hyggelige aftener på sofaen foran den knitrende brændeovn.

Hemsen er perfekt til børnene, og derudover er der 2 gode soverum. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, og I får også en vaskemaskine, så ungernes tøj hurtigt kan blive rent igen efter en dag med leg i naturen.

Nyd naturen på terrassen eller tag en tur til havet

På terrassen kan I nyde naturen og den salte havluft, og når solen for alvor varmer, kan I slappe af på ægte charter-manér i husets liggestole. Der står også en grill til rådighed, så I kan tilberede en lækker bøf på en lun sommeraften.

Det brusende Vesterhav ligger kun 500 meter væk, og en kort gåtur gennem klitlandskabet bringer jer helt ned til vandkanten og den kilometerlange sandstrand, hvor børnene og hundene kan tumle i sandet. Stranden indbyder både til afslapning og lange gåture langs vandet.

Den nærmeste indkøbsmulighed finder I et par minutters kørsel fra huset. Her ligger feriebyen Søndervig, som byder på shopping og spas med sine gode butikker, spisesteder og aktivitetstilbud.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5687

D.
sagde , Danmark

Det dejligste funktionelle hyggelig hus, placeret det skønneste sted. Muligt også at hænge ud ved huset grundet de mange læ kroge hvorfra man kunne høre havetSoverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2015 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...