Aktivitetshus med poolbord, bordtennis og wellness

4
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 103, Klegod

- Sommerhusnr.: H5737
7 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Havklitvej 103 i Klegod, kun 450 meter fra den kilometerlange strand, finder I dette i 2019 renoverede aktivitetshus. Med et 25 kvadratmeter stort aktivitetsrum, hvor der er både et billardbord, bordtennis og bordfodbold er der ingen grund til at kede sig på sin ferie. I dette 4-stjernede hus er der plads til op til 7 personer.

Stilfuld og moderne indretning og stort veludstyret køkken

Ved indgangen er der god plads til at hænge jakker og stille skoene. Her finder I også både vaskemaskinen og tørretumbleren. Der er tilmed kreeret ekstra bordplads, så det fremstår som et åbent bryggers.
De høje, lyse trælofter sammen med de indbyggede ovenlysvinduer giver sommerhuset en god pladsfornemmelse.
Møblerne såvel som det store og elegante køkken skaber en hjemlig form for hygge. Køkkenet er tilmed veludstyret med en opvaskemaskine, 80 liter fryser og mikrobølgeovn, så feriekokken kan slå sig løs med den friskfangede (friskhentede) fisk fra havnebyen Hvide Sande.

Separat aktivitetsrum med poolbord, bordtennis og fodboldbord

Udover det lækre opholdsrum og de 3 soveværelser har dette feriehus et 25 kvadratmeter stort anneks, hvor der er blevet lavet et aktivitetsrum. Et sandt paradis for de konkurrencemindede i familien. Her kan I prøve kræfter med både billard, bordfodbold og bordtennis. Mens nogle måske foretrækker hygge foran brændeovnen med en god bog eller serie, er der i dette aktivitetshus plads til alle.

Wellness-oase i det lyse dagslys badeværelse med spa og infrarødsauna

Badeværelset er ikke blot dejlig rummeligt og lyst, men en sand oase af velvære. De tre vinduer lukker dagslyset ind i rummet og al hverdagsstress ud. Hjørnespaen og infrarødsaunaen byder ind til afslapning og kvalitetstid. Et skønt afbræk fra hverdagen kombineret med den friske havluft er wellness for krop og sind.

Stor sydvendt terrasse – kun 450 m fra stranden

Sommerhusets store stenbelagte terrasse strækker sig langs hele sydsiden af huset. Der er gode havemøbler og en grill til aftensmaden. Børnene vil elske gyngestativet og sandkassen.
For at komme til stranden skal I blot følge stien over klitterne. Nemmere bliver det ikke.
Efter en god dag i den vestjyske natur og på stranden kan I tænde op i grillen mens børnene får brugt dagens sidste smule energi på den store naturgrund.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5737

D.
sagde , Danmark

Meget dejligt hus i meget dejlige omgivelser!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.020
Renoveret / Byggeår:2019 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

7 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...