Luksussommerhus med udendørs spabad og wellnessafdeling

5
icon
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 12, Klegod

- Sommerhusnr.: H5847
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kan I godt lide, når ferien byder på lidt ekstra luksus? Så er Havklitvej 12 den helt rigtige ferieadresse for jer. Her kan I holde en lækker luksusferie med op til 6 personer i et sommerhus, der både byder på en moderne og stilren indretning, wellness-badeværelse med spabad samt udendørs sauna og spabad på terrassen. Alt i alt en femstjernet ferie – kun 800 meter fra Vesterhavet!

Femstjernet indretning med 2 badeværelser og spabad

Det luksuriøse sommerhus i Klegod opfylder alle feriedrømme. Sommerhuset er opført i 2020 og byder på en femstjernet indretning med moderne interiør i kvalitetsmaterialer, godt lysindfald fra de store vinduer i opholdsrummet og bare generelt en imødekommende og behagelig atmosfære.

De 3 soveværelser er udstyret med gode dobbeltsenge og ligger alle i nærheden af et af luksushusets 2 badeværelser. Begge badeværelser har gulvvarme, og det største af dem er indrettet med et spabad med plads til 3 personer.

Brændeovnen i stuehjørnet tilfører et strejf af den klassiske, charmerende sommerhusstemning i det moderne feriehus, og opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler sørger for, at oprydningen er klaret på få minutter, så I har god tid til at slappe af og nyde ferien i de fantastiske omgivelser.

Udendørs sauna, udendørs spabad og smuk natur i Klegod

Udenfor gemmer sommerhuset på endnu flere fantastiske feriehighlights. På den alsidige terrasse med både afskærmet, overdækket og åben del står det lækre udendørs spabad med plads til alle 6 feriegæster. Er det ikke nok til at overbevise jer, så får I også jeres helt egen udendørs sauna. Wellness-muligheder løber I med sikkerhed ikke tør for på ferien.

Klegod er et utrolig naturskønt ferieområde, og I kommer til at bo midt i det lyngklædte klitlandskab med kun 800 meter til Vesterhavet og en masse små stisystemer rundt omkring i klitterne, hvor I kan komme helt tæt på den vestjyske natur.

På naturstien såvel som den velanlagte cykelsti, der går parallelt med hovedvejen, kan I komme hele vejen til Søndervig mod nord og Hvide Sande mod syd – og I kan selvfølgelig også tage bilen, hvis I vil minimere transporttiden. Både Søndervig og Hvide Sande byder på masser af spændende butikker, spisesteder og lækre bagerier, hvor I kan forsyne jer selv med nybagt brød til morgenbordet eller kage til eftermiddagskaffen.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5847

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus zum Wohlfühlen. Unsere Highlights (Familie mit 2 Kindern) waren der Außenwhirlpool, der Hems mit Fernseher, die vielen Verstaumöglichkeiten in der Küche und die Terrasse.
Toll waren auch die bequemen Betten und die Regendusche.
Viele Unternehmungen sind in der Nähe möglich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut, aber aufgrund der Jahre auch Mal erneuert werden

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, modernes und gut aufgeteiltes Ferienhaus. Waren schon das zweite Mal in diesem und lieben den Außenwhirlpool.
Bei jedem Wetter ein super Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 2.000
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...