Energivenligt sommerhus til 5 personer med spabad og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 46, Klegod

- Sommerhusnr.: H5889
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Sommerhuset i Klegod har plads til 5 personer, og er et ideelt valg til den lille familie eller par, der trænger til en afslappende ferie. Den strandnære beliggenhed indbyder til lange spadsereture ved vandet, og den energibesparende varmepumpe sørger for, at der altid er en behagelig temperatur i feriehuset. Med spabad og brændeovn er rammerne sat for, at I kan tanke nye kræfter langt væk fra hverdagen. Hunden er også velkommen her.

Hyggeligt sommerhus, ægte feriestemning med brændeovn og spabad

Det hyggelige sommerhus på Havklitvej 46 råder over 90 velindrettede kvadratmeter. Her kan I rigtig nyde hinandens selskab og den afslappende atmosfære.

Spabadet på badeværelset giver mulighed for lidt ekstra selvforkælelse på ferien, og efter en lang gåtur langs vandet i den friske havluft findes der næppe bedre måder at lade op og få varmen på, end en tur i det boblende spabad. Den store varmvandsbeholder med 130 L, kan bruges til opfyldning af tømmespa, der ikke har indbygget varmelege.

I stuen står brændeovnen også klar til at sprede varme og hyggelig feriestemning med sine knitrende flammer. Sommerhuset er indrettet med opvaskemaskine og vaskemaskine, som overtager de huslige pligter for jer og giver jer ekstra meget tid til at nyde ferien og samværet.

Lukket terrasse og kort vej til Vesterhavet – ideelt til hundeejere

Sommerhusets terrasse er lukket hele vejen rundt og har desuden en overdækket del, som er perfekt til grillaftenerne. Her kan I slappe af i solen i fred og ro, og I kan uden problemer lade både børnene og hunden lege på den lukkede terrasse, uden at skulle holde for meget øje med dem.

Kun 500 meter fra ferieadressen i Klegod ligger Vesterhavet og den kilometerlange sandstrand, som året rundt indbyder til forfriskende gåture langs vandkanten og nye naturoplevelser for både store, små og firbenede gæster.

Klegods ferieområde er fyldt med flot natur, og der ligger også en fiskesø i nærheden af feriehuset til glæde for lystfiskerne.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 2.006
Renoveret / Byggeår:2019 / 1966

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...